Hvala, vlado, za napotke, sicer namenjene Kyari, ampak sem se "prišlepala" zraven (in me bo vendi po riti, ker se ne trudim sama, hihihi) in se naučila lepit več linkov skupaj. A si ti ena dobra duša...
Mamamia
mamamia

Jabolčne rožice
| Vlado je napisal/a: |
| ...................................................................................
...........................................................................................................
Kyara to pa, po moje, je vprašanje na mestu.
Če imaš link nekje napisan (v Wordu, na spletni strani....), se z miško postavi na začetek linka, pritisni levo miškino tipko, povleci po linku, tako da ga označiš, nakar spustiš tipko. Ko je cel link označen (pobarvan modro), klikni na njega z levo tipko, odprlo se ti bo okence in ti med drugim ponudilo možnost kopiranja, kamor tudi klikneš. Tako imaš link shranjen v pomnilnik (clipboard) računalnika. Shranjen bo ostal, dokler na ta način ne shraniš česar drugege, ali pa ugasneš računalnik.
V sporočilo pa ga dodaš, tako, da z desno miškino tipko klikneš na mesto kjer želiš, da bo postavljen link, spet se ti bo pojavilo okence, in izbereš "prilepi". In to je to. Na ta način lahko prenašaš dele besedila, v nekaterih aplikacijah (word, nekateri E-mail programi...) pa tudi slike.
Če bi pa rada v pomnilnik shranila link kjer se trenutno nahajaš, pa v okencu "Naslov" brskalnika klikni z desno tipko in link se ti bo označil, ob enem pa ti ponudil možnost shranjevalnika v pomnilnik.
To je to.
Upam, da sem pomagal in sem bil vsaj malo razumljiv saj nisem ravno Miha Mazzini |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Pesto palačinke