Panettone

Letos bi rada naredila domač panettone. Iskala sem že po Kulinariki, pa ni bilo nič prepričljivega. Če ima kdo preizkušen recept, se priporočam.

elišeba

Tule je en recept: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1522 Blanchy
Imam nekaj dobrih preizkušenih receptov, če te zanima ti jih lahko pošljem po zsju. lp Anamarija
Draga Anamarija, bi to tudi mene zanimalo! Boš poslala še meni, lepo prosim? Pozdravček v Izolo, Blanchy
Anamarija, ali lahko pošlješ še meni, prosim? Hvala in lp darkad
anamarija, kaj pa če bi ustregla vsem in jih kar napisala na tale forum? Lisa
Če lahko,se tudi jaz pridružujem prošnji,za recepte? Vnaprej ti hvala,Anamarija in lep pozdrav! nevica
Mene pa zanima, kako panetone narediti v kruhomatu? Je katera že probala? piščanec
Anamarija, se pridružujem prošnjam za recept za panettone! LP ivonja
Pozdravljene! Tudi jaz bi rada kake recepte za paneton, zlasti še, če ima katera limoninega. Lani smo ga kupili v Italiji. Sedaj pa ga ne zasledim več, niti ga ni pri nas. Slavka slavi1
Obožujem panettone - menda ga je kar težko naredit, ampak, če je recept preizkušen, tudi jaz prosim zanj. lp, vanjatajnsek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti