Nove merkatorjeve nalepke

Lepo bi prosila , če ima kdo odvečne nalepke merkatorje ,če mi jih lahko odstopi ,saj si nameravam nakupiti kar nekaj posode pa toliko ne bom zapravila v trgovini. Hvala Maja

kavica

ENAKO SE PRIDRUŽUJEM TUDI JAZ. ČE JIH KDO NE POTREBUJE SE TOPLO PRIPOROČAM. HVALA. DARČI darja2
Pošljita naslov na ZS. lp K
Nekaj nalepk imam odveč, pošlji naslov na ZP. tereza
Tudi jaz se priporočam za kakšne merkatorjeve nalepke, če jih ima katera odveč. Hvala lepa. Marjeta Žniderčič
Ojla. Jaz se pa lepo zahvaljujem vsem puncam, ki ste mi pomagale priti do nove posode. Hvala, ker ste mi poslale nalepke. Res še enkrat hvala. darja2
Imam nekaj Mercatorjevih nalepk, ki bi jih zamenjala za Sparove. Če koga zanima naj mi prosim javi na ZS. LP dixi
tuci jaz se priporočam za merkator nalepke,podarim pa še dve DM nalepki,če katera potrebuje andreja č.
Imama kar nekaj Mercatorjevih nalepk. Kdor jih še potrebuje naj mi piše... Lp Bojanca
tudi sama bi potrebovala nekaj merkatorjevih nalepk. imam nekaj šparovih nalepk, samo ne vem, če imam prave. a mi lahko katera pove, kako izgledajo te nalepke, ki se sedaj zbirajo pri šparu. hvala petruša
nove špar nalepke so temno zelene. jaz zamenjam merkatorjeve ,ker potrebujem šparove. mojca_mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti