17. nov 2006 9:28
Čestitke za prenovljeno stran.
17. nov 2006 9:28
Čestitke za prenovljeno stran.
17. nov 2006 9:30
Uau, navdušena sem tudi sama! BRAVO!! Živi
17. nov 2006 9:30
Krasno!!! Se pridružujem vsem čestitkam in lepim željam!!! Upam, da mi Božiček letos prinese Pluskota,če ne, bom pa Božiček jaz sama!
17. nov 2006 9:50
Čestitke seveda tudi iz moje strani.
17. nov 2006 9:59
Tudi jaz se pridružujem,čestitke Jerneju in Bojanu! nenči
17. nov 2006 10:00
Mene pa motijo vse te utripajoče zvezdice in kuvertice in.... čisto preveč "konfuzno"
17. nov 2006 10:01
| rdkapica je napisal/a: |
| Čestitke za prenovljeno stran. |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 10:06
Pridružujem se čestitkam! Še posebej pozdravljam idejo, da smo za otvoritev vsi pluskoti - vsaj tako sem razumela. Imam predlog: Kaj, ko bi vsakdo, ki se na novo prijavi, nek omejen čas imel pluskota. Potem bi se mu - ob opozorilu - zaprl, če ga ne bi naročil. Mogoče bi jih bilo več, ker tistega, česa ne poznaš, pač ne pogrešaš. Dam pa prav puncam, ki pravijo, da bi se spodobilo, da tisti, ki to zmoremo, malce tudi finančno podpremo zadevo. Saj navsezadnje čez leto z vsemi nasveti, ki jih tu dobimo, tudi kaj prišparamo. Jaz se že prijavljam. Lp Cila
17. nov 2006 10:11
Lepo!!!! Ste videli, da se lučke v hiši prižgejo, ko se postavite nanjo ( pri portalu). Detajli dodelani, super. Lp
17. nov 2006 10:12
| Cila je napisal/a: |
| Pridružujem se čestitkam! Še posebej pozdravljam idejo, da smo za otvoritev vsi pluskoti - vsaj tako sem razumela. Imam predlog: Kaj, ko bi vsakdo, ki se na novo prijavi, nek omejen čas imel pluskota. Potem bi se mu - ob opozorilu - zaprl, če ga ne bi naročil. Mogoče bi jih bilo več, ker tistega, česa ne poznaš, pač ne pogrešaš. Dam pa prav puncam, ki pravijo, da bi se spodobilo, da tisti, ki to zmoremo, malce tudi finančno podpremo zadevo. Saj navsezadnje čez leto z vsemi nasveti, ki jih tu dobimo, tudi kaj prišparamo. Jaz se že prijavljam. Lp Cila |
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Caprese solata s popečenimi svaljki