Dobrojedka, se hecaš? Zdajle je tule 66 strani fotografij.

Dobrojedka, se hecaš? Zdajle je tule 66 strani fotografij.
Ja rimljanka, več kot 300 fotografij, zaradi te torte sem kompleten sistem administracije slik na novo naredil Bojanu, ker mu je prej nalagalo po 5 minut in ko je prišla nova fotografija se je kar na glavo obrnil, hehe ;-) Ta recept je "kriv" da je zdaj sistem administriranja fotografij boljši ;-)
Jernej - administratorMeni pa so izginile puščice za "novo od zadnjega obiska" pri naslovih tem, pa tudi predogleda mi ne pokaže,
oziroma okno se odpre, a je prazno.
Lp in lahko noč.
mišzmoke
Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 16.okt 2010 12:27Kateri brskalnik imate in na kateri strani se to dogaja?
No vidiš pa je nov dan s soncem obsijan ;-)
Puščice na mestu, predogled ob odgovorih pa še ne. Brskalnik je internet Explorer8, če je bilo slučajno tudi meni namenjeno vprašanje. Sonca pa danes res ne zmanjka :o)
lp
mišzmokeroncolino: pomagalo bi mi morda, če bi nalepila link do recepta
mišzmoke: zdaj sem šele razumel kakšen predogled, mislil sem da govoriš o tooltipih (okenčka ko greš z miško čez link).
Jernej - administratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni