No zdaj ga pa tud meni odpre, prej mi je pa res cel dopoldan kazalo, kot da ne najde strani
vida70
No zdaj ga pa tud meni odpre, prej mi je pa res cel dopoldan kazalo, kot da ne najde strani
vida70| Andreia je napisal/a: |
| Gledam, pa ne vem ali ne obstaja več ali ne vidim....in sicer, pred spremembo je bilo več vrst forumov (forum gospodinjski oglasi, forum drugi oglasi, forum kje so dobre gostilne, ....), a sedaj so pa samo 3 ? Andreia |
Še vedno jih je cel kup. Tukaj odrolaj navzdol ...
Bom preveril, povsod po KulSlo delam ene spremembe in je možno da sem kaj upihnil!
- administratorHm, jaz sem lepo naložil slikico... Koliko slik si pa želela poslati? 5 ali manj? Si okenček za nalaganje slik imela in je lepo štel koliko je še do konca?
Kdaj si pa pošiljala slike če se spomniš, da pogledam v logu napak? Namreč ne najdem napake v logu ![]()
- administratorAha pet jih noče, bom preveril ;-)
- administratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Bučni mufini s kremastim nadevom