Aja, pa če se ne motim samo članom s plus paketom pokaže vse zadetke, brez pluska pa jih dobiš samo nekaj.

Aja, pa če se ne motim samo članom s plus paketom pokaže vse zadetke, brez pluska pa jih dobiš samo nekaj.
Jernej, če vtipkam v iskalnik na glavni strani receptov R torta, dobim vse mogoče torte, kljub temu, da je to ime za točno določeno torto. Zakaj mi ne pokaže samo tiste, ki jo iščem?
Zato ker iskalnik ignorira besede, krajše kot 3 črke. To je potem treba iskati kot frazo, to možnost sem ravno prejšnji teden dodal, ne dela pa povsod, dela na glavnem iskalcu v glavi KulSlo. Vpišeš "R torta" in jo dobiš. Dvojne navednice povedo, da gre za frazo, torej želiš natančen zadetek.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHvala za pojasnilo. ![]()
Ni za kaj... Počasi izboljšujemo tudi iskalnik ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijePo moje zato, ker pobere R v vseh pridevnikih ostalih tort. Preveri.
Ne, R-ja ne pobere, ravno zato je omejitev, da sme biti beseda minimalno 3 znake, sicer je ignorirana. Ker če bi bila beseda lahko en znak, to potem pomeni vse, ker je v več kot pol receptih črka R ali katera druga črka.
Edino pravilno je v takem specifičnem primeru uporaba iskanja po FRAZI (torej med " in ") ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej, kam si skril hiško levo zgoraj ???![]()
Šla je v pokoj, ker ni bila potrebna. Imaš "domov" na vsaki strani nad naslovom strani (breadcrumbs) in lahko klikneš na logo v glavi pa si zmagal.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
No ja, Ti si šef in upravljaš portal, samo meni se pa ni zdela ravno "nepotrebna", pa še simpatična je bila (kar pa za novo podlago v naslovnem traku ne morem ravno trditi) ... Še sploh, odkar se je ob menjavi verzije elektrificirala in se je prižgala luč, če si šel z mišom čeznjo.
Bo držalo, svet se spreminja ves čas in nikjer ne piše, da morajo biti vse spremembe všeč vsem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Raca z rezanci na azijski način