Kako bi izgledali z novo frizuro?

http://beauty.ivillage.com/0,,9jlxfdd5,00.html

Ok, ne znam narest aktivnega linka, si pač prekopirajte:)

Skratka, jaz sem še malo otrok in se rada igram, pa sem najdla tole stran. Kliknite na "make me over" v kvadratku in lahko spreminjate različne ženske - jim izberete frizuro, mejkap in dodatke. Lahko pa naložite svojo slikco in pogledate kako bi izgledali s kakšno od frizur in mejkapom...

Lp

Scorpy

ohh, krasno, se je link kar sam naredil Scorpy
The best link Scorpy. Moram se samo še slikat, pa da vidim, če bo kakšna stilska preobrazba (sej ne da jo rabim, ker če bi bila malo lepša bi bila že kičasta- HA HA HA) kmalu na vrsti. Pa, da bo moj dragi videl kakšna bom z dolgimi lasmi, ker sem mu mogla obljubit, da bom pustila dolge. alexis
Super! 1000x hvala za ta link,Scorpy. Vesna Leben
Kot da bi vedela, da že nekaj časa "čaram" z lasmi in iščem kakšno novo frizuro za moje neukrotljive lase. Hvala za link!! kača
super je!!! -
- ampak, a je tu kaka časovna omejitev????!!?? -
ne, ni nobene časovne omejitve, zakaj to sprašuješ? Drugače me pa veseli, da vam je všeč. LP Scorpy
Hudooooooooooooo!!!! Hvala Scorpy! urssula
Mam že slikco gor,smo se do solz nasmejal andreja č.
Ja, če pa si hočeš svojo sliko dat, se moraš prijavit. Meni pa ni šlo. Neke ameriške države pa samo tako... tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti