Naša zgodbica

....ampak, a mamica res prav vse ve???????............... rimljanka
....mamica res ve kaj je dobro za dojenčka če ne pa očija vpraša..... zinka
ampak samo, kar tako zaradi lepšega! Pol pa vedno kobra 1
nekaj zakomplicirata, ker fakin712
.. se ne moreta normalno zmenit... Julija
"Tečt bo treba tečt ti nesposobnež. Maraton in to v vsakem vremenu. Pa na Komno in nazaj" mi zažuga dr. Rugelj, ko tuli name "ne pa spat na mojih seansah ti niče alkoholično!" V trenutku se zavem, da je realnost še bolj zblojena od ..
mojih sanj ... Dolores
To mi jih bo napela moja Pepa, ker sem zaspal na sestanku, pa komaj me je pregovorila za sodelovanje. Jo vidim kako je zakuhala, to bo še hudič. Pa še terapevta je sfehtala, da me sprejme prek vrste. Pa sploh ni kake potrebe, saj ga ulijem manj kot sosedov Hanza. Le kake pol litra encijana, pa kako pivo za žejo. Sem pol tak dec za vikat ...
ki pet hiš napačno oceni za svoj dom, ta šesta pa je taprava, med vrati pa stoji... fakin712
ooo groza, moja debeloritna in grdogledna tašča, sam vrag bi se je ustrašil, če jo sreča v temi. Evo že od daleč benti in vihti z metlo, zdaj sem ga pa ...... jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 02. nov 2006 13:21:45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti