Naša zgodbica

mene pocerkljat in poljubček dat buča
mmmmmmmmmmmmmm......samo, kaj naj pa s taščo naredim?? Ta je pa res pasja... jasna
...hammmm kaj, če bi ji plačal safari z enosmerno karto?.... jade
neeeee, bi jo hitro domačini domov pošibali pa šekako kačo bi prvlekla. Bom raje... Atina
zaigral na strune moje šarmantnosti in ljubeznivosti, bo večji učinek in bo takoj ...... peresce
EN navaden mozolj jasna47
se pojavil na taščini kumari, ups, nosu. Atina
Najbolje, da ga kar spregledam.....ampak oči kar same bulijo v tisto reč na nosu. O madona, saj je skoraj taka kot Ostržek....mozolj kar raste!Tole sigurno kaka zarota z Ostržkom....Zarota!Povem vam,tole je sigurno zarota! kobra 1
Zdaj sem se spomnil! Seveda je zarota z Ostržkom! Moj tast je Pinno Chio! Šele zdaj vidim povezavo! Atina
Čakaj čakaj.Tast Pinno Chio! Kako se vse ujema, kot pri Rex-u. Tašči raste nos, tu pa je tudi razlaga, kaj počne smirkov papir in opilki redno v postelji mojega pubertetnika.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti