Naša zgodbica

pa jaz sem že pravi Sherlock Holmes. Kaj vse še ne bom odkril. pa tule se odvija e prava detektivska akcija, ....... peresce
...kateri pa še nekaj časa ne vidim konca, čeprav... Nena
se že vleče kot kurja čreva buča
in nima ne repa ne glave ... Dolores
Bom na pomoč poklical soseda Naočnika in bratranca Očalnika! Da bom končno ugotovil, ... (mater smo dobre ) Atina
v katerem grmu tiči zajec. Dolores
Pa še kavbojci in indijanci, da preženejo tega zajca iz grma, no potem pa bom menda spet končno pirspel tja kamor si že lep čas želim. Ali pa je bolje, da se te presnete sanje ne končajo, ..... peresce
...ubogi tašči pa še vedno nekaj raste na nosu.Ja, kaj pa zdej? Mogoče bi pa moral na Kulinariko in povprašati člane za kakšen dober nasvet, da ubogo taščico rešimo nadloge. Ja najbolje bo tako. Tam , na Kulinariki, pa vedo odgovor skoraj na vsako vprašanaje...
in menda se bo kdo že domislil rešitve. Dolores
Saj tam so ljudje vseh starosti in bodo že vedeli kaj narediti. In kliknem... tamalaursa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti