Naša zgodbica

od kdaj pa je tule namesto moje priljubljene gostilne šprtno središče? Al sem spet kaj zamočila, al je res ...... peresce
Am kaj je to? Športno središče, kaj sem jaz, a sem spol zamenjal, ali mislim po babje? katti
Babe gor,babe dol. Je, pa fino, če kje kakšno dobro vidiš. Samo, da ne bodo zdej mene gledal k eno babo. Kaj je zdej to? Je še kakšen stroj za menjavo spola, al kaj? Ne samo časovni!!! No pa da vidimo, kako je v tem športnem središču. Sej je tudi tukaj veliko folka... Tinča
Ja kakšni pa so vsi skupaj? A je to kako rvenstvo nagcev ali... Loni Makaroni
...so to že priprave na noč čarovnic, al kaj? Tinča Martina Anžič
pa kaj je z mano, se bom uščipnu, mogoče se pa le zbudim iz te more, ..... peresce
... hitro, hitro! No, ščip ščip ... auuuuuuaaaaa! ... pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssššššššššššššvissssssssssssssssssst No, zdaj pa mam - samo lupina je še ostala od mene ... Blanchy
Pa kaj je zdaj to??? A sem jaz sploh še človek ali pa... ela
premalo...http://www.bambino.si/nalozene_slike/3acfd5e6268d91 Vesna Leben
pa smo na zacetku,sedaj sem mala bebica,pol leta stara,plešasta,vedno v središču pozornosti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti