Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Uly  

član od: 25.9.2003

sporočila: 572

28. nov 2006 14:40

V baru zvečer je študentski rock žur. Uly

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

28. nov 2006 15:37

Mene je včeraj skor kap, ko sem gledala. Ma sem res zategnjena, al kaj???

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

28. nov 2006 15:41

lidka, če misliš na Grega in njegovo prijateljico...je šel meni bolj na živce kamerman, k je skor vrata polomil, samo da bi lahko posnel kako pikantno fotko..ma, bi ga na gobec, da bi ga odneslo 5m..njega in njegovo kamero..!!! jessy6

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

28. nov 2006 15:45

Lidika, zakaj te je skoraj kap? Zaradi Gregorja? Pa naj si da fant duška, če mu je dekle dovolilo... mene je tudi motil kamerman...ma je bil vsiljiv.... katjushka Sporočilo je spremenil(a) katjushka dne 28. nov 2006 15:51:37

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4369

28. nov 2006 16:15

Men je bilo pa še bolj nedoumljivo, ko so pokazali eno bejbo, ki je bila skrita pod pultom, ki je namenjen diđejem oziroma nastopajočim in je Jerneju hlače odpenjala - haloooo Menim, da ene meje bi pa le lahko imeli, oboji, fantje in dekleta Lepo se imejte rrr

Visage  

član od: 1.1.2006

sporočila: 215

28. nov 2006 16:31

Mah se mi zdi, da so dekleta zmeraj bolj neumna ne pametna. Fantje pa to izkoristijo, kar je pa itak pametno. Visage

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

28. nov 2006 17:51

Ampak, a ste opazle, da so te neumnice zmer blondinke?? :))) Pa brez zamere blondinkam, sem prepričana, da obstajajo svete izjeme. jessy6

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

28. nov 2006 17:55

Preberite si tole. Jaz sem brez komentarja. Pretepena varuška 28.11.2006 16:15 Polulan, pokakan in pretepen z naloge. Gregor se je z naloge, na kateri je moral paziti na tri fantke, vrnil povsem razdražen: »Znorel sem! Ni blo hujšega kot je to! To so barabe!« Špeli in Emilu je razložil, kaj vse je doživel. In tega ni bilo malo. Povedal je, da ga je takoj po prihodu najstarejši izmed hiperaktivne trojice udaril na razbolelo oko, udarec pa je menda padel tudi na njegova usta, poleg tega so ga ščipali.Sedemletnik je med drugim skoraj povzročil nesrečo: »Vžgal je avto brez sklopke… Mamo je skoraj kap!« Po tem, ko so se skoraj zaleteli v blok, je fantič pobegnil v avtopralnico: »Ne vem, kaj da bi gledal! So mi začeli bežat, je šel na cesto najstarejši!«Emil je opisal podobno izkušnjo s svojim nečakom: »Za sekundo sem ga spustu, pa je šel na najvišje drevo. Ko sem ga šel iskat, nisem po tleh isku.«Špela je predlagala: »Daš mu kastrolo na tla.« Emil ji je razložil: »Pa to ni mačka!« Špela je menila, da je lažje, če moraš varovati več otrok hkrati, vendar se Gregor in Emil nista strinjala, nakar je BARovka izjavila: »Na štriku jih maš.«Gregor pa se je izpovedoval naprej: »Veš, kaj so mi delali! Za nogo so me vlekli. Enemu se je lulalo, eden se je šel kopat, pa ni bilo vode v stanovanju. Mi je zaprl vodo cele bajte, sem ga mogu iskat, ventil. Je reku, da ni bil on… Po celem bloku so mi bežali, sem se moral opravičevati sosedom… Kokice je raztresel na tla, po stenah je mel špagete…« Menda je po stanovanju letela tudi rdeča pesa, ob tem je Gregorju uspelo zakuhati golaž in "pašto".Emil je menil: »To so brihtni otroci… Njemu je dolgčas… To ni narobe, to je kul otrok.« Gregor pa je stokal: »Ma temu je preveč dogajalo.« Menda so vanj in v televizijsko ekipo metali kamne. Najstarejši pa naj bi prav po piromansko likal tla, da bi se vnela.Gregor je pomislil na to, da bi jih peljal v vrtec. Mama treh otrok je bila menda na balkonu. Ko ni zmogel več, jo je prosil, naj jih pride krotit. Nekaj časa je moral tudi sam preživeti na svežem zraku, saj so ga fantiči zaklenili na balkon.Edina stvar, ki ga je menda razveselila, je bila izjava pri kosilu: »Gregor je v redu, ker je velik.« ©24ur.com Vse pravice pridržane fakin712

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

28. nov 2006 18:36

Ja kje pa sem bila jaz, da tega nisem videla? No ja, sigurno sem spala, kaj pa drugega! A Grega je že pazil otroke? Pa nič ni popazil kot je razvidno iz Fakinovega pisanja? Je nesposoben....len....ali pa ne zna? Postaja čedalje bolj zanimivo! Kyara

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

28. nov 2006 18:46

Po moje je bolj neizkušen, kot kaj drugega. katjushka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti