26. nov 2006 20:06
Zdej se bo pa začela prava tekma. Sm jim pa favš Bryana Adamsa. Jz se morem pa učit doma. Pa še zastonj majo. Mogoč se pa še jz prijavim v Bar3. Če bo cela kulinarika z mano, pol bi pa mogoče odnesla kej dinarčkov domov. vanya
26. nov 2006 20:06
Zdej se bo pa začela prava tekma. Sm jim pa favš Bryana Adamsa. Jz se morem pa učit doma. Pa še zastonj majo. Mogoč se pa še jz prijavim v Bar3. Če bo cela kulinarika z mano, pol bi pa mogoče odnesla kej dinarčkov domov. vanya
27. nov 2006 8:35
27. nov 2006 11:44
| tamalaursa je napisal/a: |
| Saj tudi pri Jerneju smo mislili da za njim stoji cela primorska pa očitno da ne tamalaursa |
27. nov 2006 13:24
vanya greva skupaj
27. nov 2006 14:39
Men je tud Špela postala všeč, čeprav mi na začetku ni bila. Pomoje so se mel včeraj ful dobr na Bryan Adamsu. Ne vem zakaj Grega pa Klemen sta mi pa ratala ful antipatična. Na konc mislim, da bosta ostala Špela pa Emil, kdo bo pa zmagal...???? Ta teden bo ful zanimivo, kdo bo komu dal +pa - , ker so vsi tolk prijatli. Oj pikica midve se pa že poznava iz druzga foruma, kajne...
27. nov 2006 15:27
ola darja res se poznava
27. nov 2006 15:46
Po moje bo Klemen dal minus Špeli, ker je enostavno ne prenaša. To izjavo sem ravnokar poslušala v novicah na baru. Drugače pa si sploh ne predstavljam kdo bi komu lahko dal plus ali minus. Po moje bo Špela spet na vročem stolu. Bomo videli. Je bila pa družina, ki so ji nesli stvari na Ptuj zelo vesela dobrot. Rekli so, da so jih za nekaj časa rešili s hrano. Nesli so tudi igrače in šolske potrebščine. Ta gesta se mi je pa zdela zelo lepa s strani TV in tudi barovcev. LP! fakin712
27. nov 2006 16:42
Zdravo, a katera ve, kaj se danes dogaja v Baru? Lp troja
27. nov 2006 17:09
Zdravo, a katera ve, kaj se danes dogaja v Baru? Lp troja
28. nov 2006 14:36
Grega gre za varuško za en dan...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Špageti s kozicami in omako Basilico