Bar2 - za tiste ki ga gledamo

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

2. nov 2006 22:56

Aja, v tistemle pisemcu o bojkotu še ena točkas manjka: Se spomnite, ko je prejšnjo soboto Bastjan že po petih minutah glasovanja povedal vmesne rezultate??? (30.ooo glasov...) Potem jih je pa po 4o min oddaje bilo le še naslednjih 5ooo? Halo? Tudi to je bilo režirano. In odletel je Gašper... (Pa vseeno, kdo bi bil na njegovem mestu, ampak odpikali so ga na ;eleganten način;) Pa še nakaj, Bojana je že od vedno takšna, samo zdaj jo malce bolj kažejo. Pa da ne govorim, kolikokrat pride pijana domov. Tudi tega ne kažejo... Pa Žiga dobi karton, (meni je vseeno kake barve), ampak potem naj bi še Špelini mami prepovedali v Bar hodit in netit nestrpnost. Če so že pravila za vse... (in takrat je tudi Špela vse v faco povedala, aaa???) ... lepo je z mat v kamero gobezdala neslanosti, ki se nje ne tičejo... Kuverte bi lahko odprli po izrečenih + in -, tako so jim pa že vnaprej na jezik položili, kaj in kako naj se odločijo. Bruhaš... ( meni se je Klemen toook smili, revček. Pa spakirat in jit... V soboto, ko se že ve, kdo je na stolu in je znen potek dogajanj, so sorodniki lahko pripravleni, da pridejo otroka iskat. Kdo je prišel po Klemna v sredo zvečer po 20 min??? sem bila potem malce bolj mirna, ko sem videla, da ga je nekdo pričakal zunej...). Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 02. nov 2006 23:09:12

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

2. nov 2006 22:58

O G A B N O ! Ker ustvarjalci oddaje nisp ravno ustvarjalni si izmišljujejo takšne farse. Res - sramota. Upam, da vsi tisti, ki bi, v soboto ne bodo glasovali in najbolj bo odgovorne čudil podatek da bi namesto pričakovanih 40000 dobili le 4000 klicev. Dana

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

3. nov 2006 10:52

Hja, glede na to, da je vse igra in, da bo večina bojkotirala zadevo, se pravi , da imam realne možnosti, da dobim 200 tisočakov... Hecam se! Res so naredili eno veliko zmešnjavo... Če pa dobro premislim, bojo zdaj morali dati nekoga dodatno v Bar... Ker, kot je bilo rečeno že čisto na začetku, v prvi oddaji, da jim je manjkal 13. tekmovalec (in je bila izbrana Katja), potem jim zdaj spet manjka eden (ker gresta v tem tednu ven dva). Torej, nekoga bodo sigurno vzeli še noter (pa če bojkotirate, al" ne ) Lp, Silva Sporočilo je spremenil(a) silva dne 03. nov 2006 10:54:09

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

3. nov 2006 19:04

Mogoče bojo pa spet priredili scenarij: npr. na vročem stolu se znajdeta Jernej in Žiga. Vstopi Gaber in reče: Ta teden ne gre noben domov! jasna

Levinjav  

član od: 15.11.2005

sporočila: 447

3. nov 2006 22:05

he, he, ha, ha!!! Vse skupa postaja že bedno, neokusno in... Jaz ne gledam več, ker je vse skupaj postalo že bizarno. Kdaj bo že tega "sranja", konec?? Levinjav

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

3. nov 2006 22:09

Jasna, dobra!!!!!!!!! alexis

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

4. nov 2006 9:11

Pa saj punce mora biti mal zanimivo. Meni je pa prav všeč, da jih postavljajo v različne situacije. Tako se pojavijo pravi obrazi, pravi karakterji. Preizkušajo meje dobrega okusa, kako bi vi, jaz, oni reagirali. Ravno to nas gledalce pogreje. Pa se nam Klemen zasmili, pa vsi sovražmo Žigata pa Jerneja in na koncu v soboto bomo vsi pošiljali 250 Sit za svojega favorita. Suzi Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 04. nov 2006 09:12:07

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

4. nov 2006 9:15

AjA, ŠE TO. super scenarij bi bil, če bi lahko (zdaj ko jim eden manjka) odločili oz glasovali, da pride nazaj en barovec. Jaz sem za Gašperja. Suzi

pppp  

član od: 1.12.2005

sporočila: 231

4. nov 2006 9:25

meni se je zdelo tudi nesramno do klemna, kako so se ga otresli.in si ni mogel pomagati niti z glasovanjem na vročem stolu. prepričana sem, da bi ostal v baru in bi nekdo iz črne skupine letel ven. torej, če bi šlo vse po dosedanjem scenariju, bi bil to najverjetneje žiga. jerry pa ima še naprej podporo mislim da predvsem staff-a, ker je kura, ki nosi zlata jajca. se mi zdi tudi meni, da je bilo to z pismi malce nastavljeno...tako in tako se je vedelo, da bo največ minusov šlo klemnu. tako so lepo elegantno rešili žigo in jerryja, na stolu v soboto bodo itak spet beli. protekcije, ni kaj! pppp

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

4. nov 2006 10:50

SUZANAZ je napisal/a:
super scenarij bi bil, če bi lahko (zdaj ko jim eden manjka) odločili oz glasovali, da pride nazaj en barovec.
Kako bi bilo šele bizarno, če bi jim "vrnili" Petro !!! Sem pa brala v Novi, da bi naj bila Špela "nastavljena" s strani Pop-tv, ker je pravi čudež, da je večidel v skupini, ki ima imuniteto... Bomo videla, kako se bo zdaj razpletlo, ko so vsi na razpolago za vroče stole.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti