2. nov 2006 22:56
Aja, v tistemle pisemcu o bojkotu še ena točkas manjka: Se spomnite, ko je prejšnjo soboto Bastjan že po petih minutah glasovanja povedal vmesne rezultate??? (30.ooo glasov...) Potem jih je pa po 4o min oddaje bilo le še naslednjih 5ooo? Halo? Tudi to je bilo režirano. In odletel je Gašper... (Pa vseeno, kdo bi bil na njegovem mestu, ampak odpikali so ga na ;eleganten način;) Pa še nakaj, Bojana je že od vedno takšna, samo zdaj jo malce bolj kažejo. Pa da ne govorim, kolikokrat pride pijana domov. Tudi tega ne kažejo... Pa Žiga dobi karton, (meni je vseeno kake barve), ampak potem naj bi še Špelini mami prepovedali v Bar hodit in netit nestrpnost. Če so že pravila za vse... (in takrat je tudi Špela vse v faco povedala, aaa???) ... lepo je z mat v kamero gobezdala neslanosti, ki se nje ne tičejo... Kuverte bi lahko odprli po izrečenih + in -, tako so jim pa že vnaprej na jezik položili, kaj in kako naj se odločijo. Bruhaš... ( meni se je Klemen toook smili, revček. Pa spakirat in jit... V soboto, ko se že ve, kdo je na stolu in je znen potek dogajanj, so sorodniki lahko pripravleni, da pridejo otroka iskat. Kdo je prišel po Klemna v sredo zvečer po 20 min??? sem bila potem malce bolj mirna, ko sem videla, da ga je nekdo pričakal zunej...). Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 02. nov 2006 23:09:12