Pesto palačinke
Tudi z marcipanom se da delat, sam mene malo moti, da se preveč lima :( se mi zdi da ticina ni tolk pocasta :)
Kar pa smetano zadeva, ti bo mogla pa kšna druga več povedat, jst še nism delala. Po ticini sm pisala z obarvanim maslom.In j bilo čist vredu.
lp
Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice
PitončicaTilenboc, perlico čisto malo navlažim in dam na tičino. Na ravni podlagi ni problem, ob strani pa tudi jaz vtisnem v tičino maso. Tukaj se lepo vidijo vdolbinice od perlic
http://www.moj-album.com/album/10825461/?os=
Spagon, tudi iz marcipana se lahko oblikujejo rožice, vendar se tudi meni zdi, da je veliko lažje dela s tičino maso. Tudi jaz nimam nekih izkušenj z marcipanom in smetano tako, da ti ne znam svetovati. Najbrž se ne bi kaj dosti stopilo, če bi jih dala na torto malo pred tem, predno postrežeš
stanaKrasno, hvala vam za enkrat. Slikce so krasne, tudi prve torte so zame vrhunske, sem dobila kr orng zalet. Jah teh barv v prahu pa nimam, nimam še veliko drugih stvari, ampak za začetek pomoje da bo. Verjetno te res tole čisto zasvoji in kot si rekla potem kat kupuješ in vse skup že iz omare leti.
Potem te okraske samo malček z vodo pa se primejo gor?
Ste me prepričale - nabavila bom to tičino maso in delala poizkuse. Glede na našo veliko familijo, bom imela dovolj dela.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Veganski sladoled z navihanci