Slana pita (Salty pie)
| irenapena je napisal/a: |
| Zdravo, zdravo, verjetno je že kdo spraševal o barvah za živila. Zanima me samo zelena barva. Kje se jo da dobiti? in v kaki obliki ? Vedno gledam v sparu in merk (v Kopru)... Ali sem slepa ali pa jih res ni. Tiste za pirhe sem videla (v prahu) a so še katere druge? Kako ime imajo? Mogoče kdo barva tičino ali marcipan z rastlinami? Katerimi? Hvala in lep pozdrav iz muhastega Portoroža,... irenapena; zeleno barvo imajo v Mercator centru II, pri Ogrlici. Po vseh prebranih 65-ih (Wow!!) straneh in po vseh vaših nasvetih držite pesti, da mi jutri uspe torto okrasiti in prekriti s tičino maso. Še eno vprašanje, sem prav razumela, da jo lahko namesto z masleno kremo prej premažem kar z Nutello? lep dan irenapena |
Girica, sem jo že mazala z nutello, v pomanjkanju časa. Ne maže pa se tako lepo in zgornja plast biskvita se rada malo drobi. A gre. Vendar če imaš dovolj časa, jo raje oblij s čokolado, ampak potem se rado zgodi, da rjava čokolada kuka izpod bele (in tudi obarvane) tičino mase, prav tako nutella. Vseeno raje premažem z masleno kremo.
| katka lopatka je napisal/a: |
Girica, sem jo že mazala z nutello, v pomanjkanju časa. Ne maže pa se tako lepo in zgornja plast biskvita se rada malo drobi. A gre. Vendar če imaš dovolj časa, jo raje oblij s čokolado, ampak potem se rado zgodi, da rjava čokolada kuka izpod bele (in tudi obarvane) tičino mase, prav tako nutella. Vseeno raje premažem z masleno kremo. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi