trot: če pošlješ v album, je slika takoj vidna.
Če pa si slikico poslala v bazo, kot sliko k receptu, potem pa res lahko čaka na objavo.
Pa vse čestitke.... ![]()
trot: če pošlješ v album, je slika takoj vidna.
Če pa si slikico poslala v bazo, kot sliko k receptu, potem pa res lahko čaka na objavo.
Pa vse čestitke.... ![]()
Kozamurnik, očitno gre za nek virus ali zasvojenost....
Mene je na primer okužila jade
Kupila je tičino maso, pol je še meni dala in ko sem začela delat z njo, se mi je porajalo čedalje več idej![]()
Vsako torto, ki jo delam, delam s srcem in dušo. S tem po eni strani zadovoljim svojo amatersko umetniško plat, po drugi stani pa so do sedaj vsi obdarovanci bili zelo veseli lepe torte, tako odrasli, kot otroci. Seveda pa so prav tako veseli tudi tistega, kar je pod tičino - dobre, domače torte, ki se ne more primerjat s kupljenimi ![]()
stana
Sporočilo je spremenil(a) stana.r dne 01. jan 2009 22:41:02![]()
![]()
![]()
ja ja ja.
Meni pa je izdelovanje tort kot nek hobi. To je edina razlaga, ki jo domači razumejo.
Ker vsako leto kupim več kot preveč stvari, za izdelovanje tort. In kot kaže, temu še ni konec ![]()
![]()
![]()
Vsako tele ima svoje vesele ![]()
A spet sem jaz kriva...
Ja...................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo