Rozanec,bravo!
Naj živijo koruzniki!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

| alexis je napisal/a: |
| Jaz in moj dragi sedaj živiva skupaj na "koruzi" že skoraj leto dni. On se vsak dan vozi v LJ v službo in tako porabi dve urici na dan za vožnjo. Ker seveda prej pridem domov skuham kosilo. Po kosilu pa me seveda čaka še umazana posoda. Najbolj mi gre na živce, ko se gospod presede samo na drugi stol za računalnik in verjetno misli, da se posoda pospravi sama. Ni problema, vse pospravim, če ima on kaj drugega za delat, če pa se uleže oz. usede za računalnik, pa znorim. Ko mu rečem seveda vse naredi (včasih z muko). Me pa jezi, ko pravi, da je utrujen, da je bil v službi. Saj sem bila jaz tudi in me ne vidi, da letim za štedilnik takoj, ko pridem domov.
Pri nas je oč navajen, da mu ženske vse k riti znesemo. Enkrat, ko sta prišla z mami na obisk in je moj pomival posodo mu je moj oč rekel: "Zakaj pa pomivaš posodo? Saj maš Sandro, da bo pomila!" Jaz in mami pa v luft. Sem mu lepo razložila, da jaz nisem njegova služkinja, da bom samo kuhala in nedogled pospravljala za njim. Če bi to hotla bi šla to delat nekam, kjer bi mi plačali.
Me pa jezi tudi to, da mu moram kakšno stvar milijonkrat povedat, ker on "pozabi"! Potem malo "znorim" ampak ni dosti bolje. Ga zmeraj sprašujem kaj bo potem, ko bova imela otroke?!
Je res včasih hudo, da bi človek kar štrajkal!!!! |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem