18. sep 2006 14:59
18. sep 2006 14:59
18. sep 2006 15:34
18. sep 2006 15:48
Ja,če ga imaš dosti ga lahko uporabljaš za namazati celo telo.
18. sep 2006 15:52
Ja... jaz tudi vem za to. V "mojih cajtih" so rekli: če ima dojenček vnet uček ali pa pikice po obrazu, mamica naj špricne malo mleka v uček in po obrazu, da je zdravilno. Seveda, če ima očka kakšen "mezoljček", lahko tudi njega špricneš... Pozdravček!
18. sep 2006 15:56
Oprostite ampak tole se mi pa sliši tako
18. sep 2006 16:23
18. sep 2006 16:26
18. sep 2006 16:50
Ej Jade kaj se čudiš. A nisi še nikoli slišala, da bi na kožo smeli nanašati le tisto, kar bi sicer lahko tudi zaužili. Jaz te izkušnje z mlekom sicer nimam, se mi pa zdi v bistvu dost logična. Imejte se lepo
19. sep 2006 13:47
Jade saj ga ne maže po celem telesu ampak samo po obrazu in prav nič ne smrdi, drugače pa uporablja od Loccatena Je pa tu še ena nova linija za otroke, verjetno kvalitetna ker ima vse možne certifikate in teste http://www.tm-shop.si/shop/page/group/grp/9 Mi je pa miselnost da se ti nekaj kar je tvojega (otrok in mleko) gravža tuja, čeprav je bilo tudi meni osebno to "mal hecno". Moja sestrca bi ti najbrž na dolgo in široko razložila zakaj je to dobro. Moram reč da tudi ne uporablja kravjega mleka, ampak pijejo samo riževo,sojino, uporablja samo eko plenice itd .... tamara1
19. sep 2006 19:21
Ma nisem rekla, da se mi gravža otrok, ampak to, da bi ga mazala s svojim mlekom. Kaj čmo sto ljudi sto čudi. Saj verjamem, da je dobro, to je pač predsodek. Saj se mi napr. tudi vampi gravžajo in jih ne maram pa jih sploh še nikoli nisem probala.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Tortilje s pivsko omako iz čokolade