Posredovati v šoli - da ali ne

bernarda85, jlde, de si se sam hecala? Prznej, plissss! ampak mi boš mogla večkrat obrazložt, kr sm ena bol stara. LP cervus
Lepo lepo lepo lepo lepo lepo prosim, ne se kregat! Tukaj sem jaz postavila vprašanje, dobila veliko lepih odgovorov, ne želim pa, da se tudi ta tema izrodi. Hvala, ker me razumete! Lahko noč! jasna
Bernarda, en nasvet od ne tako stare bodoče kolegice. ko sem prišla s faxa tudi slučajno nisem mislila, da vse znam in imam nevem koliko dobrih nasvetov v rokavu. Nič nisem imela, ker so me na faxu naučili zelo malo. Vse kar se naučiš, se naučiš iz izkušenj, te pa dobiš s prakso. Tudi če se boš na pamet naučila vzorni osnutek priprave, ti ne bo nič pomagal, ker enostavno ni uporaben. Vsak si izdela svojega, takšnega kot mu paše. In tako je z vsem. lp Dana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti