Super tema in zanimivo je brat odgovore.
Hm, Od česa sem odvisna? Zjutraj od velike skodelice bele kave, sicer pa med hrano najdem morda le še solato. Obožujem mnogo stvari, ampak moram reči, da se "obsesija" s prav določeno rečjo pojavlja periodično oziroma se stvari menjajo. Včasih bi jedla le zeleno solato, drugič sladke stvari, tretjič le jogurte, četrtič samo kislo mleko,...
Eden boljših "kiksov" v mojem življenju so zadnje čase t.i. juhe iz vrečke. V tej tretji nosečnosti se moram v trgovini zavestno odvleči stran od polic, ker sicer bi kupila vsaj 3 vrečke vsakič. Pa naj omenim, da smo jih, odkar sama vodim gospodinjstvo, pojedli morda 5 (v 5 letih), zadnje pol leta pa smo najbrž to številko že presegli (izgovor je bil, da na morju jo pa že lahko skuham

). Največkrat me premami paradižnikova juha, tako da bom zelo vesela, če mi bo katera posredovala recept, da bom lahko skuhala prav takšno paradižnikovo juhico, kot je tista z vrečke. Pravzaprav sploh še nisem poskusila, morda pa mi le uspe.
Se že veselim vaših nadaljnih odgovorov in nenavadnih zasvojenosti! Lp, Ana
PS: Monro, temna čokolada je prav gotovo veliko bolj zdrava, kot vse ostale. Mislim, d avsebuje ceko antioksidante. Res pa je, da moramo biti pri količinah zmerni!
Ana Češnovar