Mic, mene je bolelo vse - kolena, gležnji, kolki...
Potem sem pa nekje prebrala, da si moraš okrepiti mišice in potem sklepi manj nastradajo.
No, zdaj me lep čas ne boli nič več.
Piščanec, hvala za hitri odgovor!![]()
smrketa, sem vesela!![]()
Mic, mene je bolelo vse - kolena, gležnji, kolki...
Potem sem pa nekje prebrala, da si moraš okrepiti mišice in potem sklepi manj nastradajo.
No, zdaj me lep čas ne boli nič več.
Piščanec, hvala za hitri odgovor!![]()
smrketa, sem vesela!![]()
Jasna, zelo sem ti hvaležna za tvojo izkušnjo. Ravno zaradi nje bom lažje vztrajala, saj mi ni do tega, da bi tek zamenjala s kolesarstvom, kot mi je priporočil moj zdravnik.
Mi zaupaš še to, na kakšen način si si okrepila mišice - pride to s tekom ali se je treba temu posebej posvetit?
Prav lepa hvala za odgovor.
Lep dan!
Mic
Mic
Mic,
jaz sem si jih okrepila kar s tekom, ker fitnesa ne maram preveč. Bi bil pa sigurno tudi koristen.
Drugače so pa bolečine prenehale po približno 14 dneh in zdaj se odlično počutim!
Pa sem bila zaradi kolen pred par leti že pri odličnem ortopedu, ki mi je rekel, da naj raje ne tečem...
Je pa res, da nisem pretežka, pa tudi migam kar naprej, tako da čisto "zarjavela" nisem bila![]()
Če se ti ljubi, preberi knjigo Mladostni za vedno, ki opisuje pozitivne učinke teka. Ta knjiga šele motivira, boš videla!
Pa veliko volje ti želim, učinki so res fantastični! Če človek poštudira, kako malo je pravzaprav treba!
jasnahttp://vitamini.finechance.com/glukozamin-sulfat-1.htm
http://vitamini.finechance.com/glukozamin-sulfat-1.htm
Moji prijatelji športniki, rekreativci ..... imajo kar dobre izkušnje .......
Mogoče komu pride kaj prav. Dobi se tudi v lekarni.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Fini mini Bamboloni