O, dober, babka!
branka
Moj domači kruh
O, dober, babka!
branka
Kupio Mujo burek za ponijeti.Samo što ga je probao,vrati se u buregdžinicu i upita buregdžiju: "Je li,bolan,gdje ti držiš meso?"
Ovaj ga zbunjeno pogleda i odgovori: "U frižideru,gdje bi drugo..."
Mujo će na to: "Pa stavi malo i u burek,matere ti...!!!"
andreja m
Andreja, jaz sem se temu danes že enkrat nasmejala
, znajo, znajo.....

Dobra,babka 1951...
KJE SI???

Žena privihra v dnevno sobo: "Janez, odkod imaš te ženske spodnje hlače v žepu suknjiča???"
Mož: "Sosed Peter mi jih je dal. Včeraj si jih pozabila pri njem."
Z vlakom so se peljali Nemec, Argentinec, starejša gospa in ženska s hudičevo dobrim oprsjem.
Vsi štirje so sedeli v kupeju. Kmalu je vlak pripeljal v tunel in vse se je stemnilo. Sredi tunela se je v kupeju zaslišal mocen "plaf".
Ko je vlak pripeljal iz predora, je imel Nemec odtis vseh petih prstov na obrazu.
Nemec je razmišljal: "Argentinec je poskusil gospodično prijeti za prsi, ta pa se je zmotila in me klofnila."
Starejša ženska je razmišljala: "Nemec je prijel mladenko za joške, ta pa ga je užaljeno mahnila po obrazu."
Prsata mlada gospodična: "Nemec se me je hotel dotakniti in je pomotoma prijel ta staro, ta pa mu je prisolila klofuto."
Argentinec: "Ko bo nov predor, bom spet primazal eno okrog ušes temu kurčevemu Nemcu, ker so nas premagali v finalu svetovnega nogometnega prvenstva."
pirnicaStarejši gospod se pelje z avtobusom, nakar pride mladi punker z različno pobarvanimi lasmi.
Gospod ga gleda, punker pa vpraša: "Kaj pa gledaš, stari? A ti nikol nis nč norga u živlenu naredu??"
Gospod premišljuje: "Veš, 1x sem sexal s papigo, pa se zdaj sprašujem, če si moj sin..."
pirnica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Škotske mesne kroglice s pivsko omako