Poglejte si tole tam okrog 14.08 minute: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/174318498 . Ma, ne morš verjamet! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusPoglejte si tole tam okrog 14.08 minute: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/174318498 . Ma, ne morš verjamet! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusSem mislila, da bo Jelena Aščič spet padla v neobvladljiv smeh. Ja, takle mamo! ![]()
![]()
1.
Dere se Mujo na Fatu:"Pa dobro,kdje ti je ona prašina s televizora?Tamo sam imao zapisane neke važne brojeve!"
2.
Kažu,"ljubav čini čuda"....."eh,da znaš šta alkohol čini"...
3.
Pijanac pita prolaznika:"Gdje je druga strana ulice?"
"Prekoputa..."
"K vragu!Tamo su mi rekli,da je ovdje."
4.
Pita muž ženu:"Srce,što ima za ručak?"
"Ništa."
"Kako ništa?Pa i jučer je bilo ništa."
"Pa skuhala sam za dva dana:"
andreja m1.
Prijatelji teše očajnog Crnogorca,kome je žena rodila kćerku,a ne sina:"Nemoj da si na kraj srca.Uostalom,možda dete i nije tvoje."
2.
Pita Mujo Fatu:"Fato,oćeš andol?"
Fata:"Šta će mi? Ne boli me glava."
Mujo:"E,to sam htio da čujem.Ajde,skidaj se."
andreja mPRAZNIKI
Ura je polnoč. V temnem kotu lokala sedita samo še dva gosta. Za točilnim pultom natakar.
Odprejo se vrata in vstopi pijanček. Zahteva steklenico šampanjca, ko ga dobi začne prepevati:
" Srečno novo leto, dragi moji..."
" Kaj pa naj to pomeni? " ga vpraša natakar. Zdaj so ja že velikonočni prazniki !
" KAjjj, to bo pa hudo.....! Tako dolgo pa še nikoli nisem praznoval....
---------------.............................................
Blondinka se je pritoževala receptorju hotela.
" Samo zato, ker sem blond, si pa menda ne zaslužim tako majhne sobice brez oken, v vašem hotelu ! "
" Pomirite se, ji je dejal receptor! "
" To v kar ste prejle vstopili, ni vaša sobica, ampak hotelsko dvigalo. "
...............................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lojzka je začela z delom v večjem podjetju.
Prvi dan ji šef na razgovoru pojasni:
" Od vas pričakujem, da boste sami našli delo. Sami morate najti, kje kaj manjka in kje je treba kaj postoriti. Ne maram stalno ukazovati in s prstom kazati na delo, ki vas čaka. Ste me razumeli???
" Seveda šef! Naj vam takoj priskrbim čisto srajco ???"
...................................................................................
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Človek besen pride iz sodišča in zavije v prvi kafič.Naroči pijačo in glasno reče:"Odvetniki so cigani!"
Nekdo s strani se oglasi:"Halo,pazi kaj govoriš."
Človek:"Si ti odvetnik?"
"Ne.Cigan."
andreja mOLIVA IN POPAJ
O:"Dragi,ako poljubim nekog momka,a volim te,da li to znači,da te varam?"
P:"Draga,ako te opalim ljevicom,a dešnjak sam,dali sam te udario?"
andreja mMoja devojka je kao Pepeljuga:čim se izuje,čaročija nestane.
andreja mUpravo kad se nagnuo nad pacijenticu spremajući se započeti zahvat,zubar se odjednom lecnuo.
"Oprostite,gospođice,al ovo što držite u ruci,su moja jaja."
"Znam,znam",odvrati nježno pacijentica."Tako ćemo i vi i ja dobro pripaziti,da onog drugog ne zaboli..."
andreja mKaže Mujo Hasi:"Haso,opet mi se ide u Ameriku."
"Kako misliš opet se mi ide u Ameriku?"
"Bolan Haso,pa išlo se mi je i juće."
andreja mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način