Ne, katka, ni grda, je le realen tuš za osebke, ki se ne znajo brigati najprej zase ...

Ne, katka, ni grda, je le realen tuš za osebke, ki se ne znajo brigati najprej zase ...
Anketarji sprašujejo možakarja, kaj si misli o tem, da bi vse nevarne pse sterilizirali?
- vse zobe naj jim povadijo, odvrne vprašani.
Vpraševalci se mal pogledajo, pol pa razložijo: ja, mi sprašujemo za sterilizacijo.
- vse zobe naj jim izpulijo, ponovi možakar. Jaz se ne bojim, da me bodo po*ukali, bojim se, da me bodo pogrizli.
ežojAnglescina za napredne!
-What is your name,girl?
-Carmen.
-What?
-Carmen.
-That's very unusual name. Who gave it to you?
-I gave it mayself. I like cars and men, so I'm Carmen. What is your name?
-Beerfu*k.
Nena-morjeDođe čovjek kod ginekologa i kaže: - Doktore žena mi je trudna. Doktor:- Pa, to je odlično, čestitam! - Znam, ali kakav će biti moj seksualni život ovih 9 mjeseci? - Pa, prva 3 mjeseca kao i do sada, druga tri mjeseca nježno i polako, a zadnja tri mjeseca vučja poza. - Pa, doktore hvala vam. Samo mi nije jasno kakva je to vučja poza. - Pa, to ti je ono: SJEDIŠ ISPRED RUPE I ZAVIJAŠ... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Mandljeva juha ajoblanco