- ja, tole gre res lepo k forumu malica, hehehe
LP
cervus
- ja, tole gre res lepo k forumu malica, hehehe
LP
cervusV šoli so se pogovarjali, kaj je popolnoma točno, a preprosto in neverjetno.
Nihče ni vedel odgovora, pa se oglasi Janezek: "Absulutno točno je, da je vagina stalno vlažna, a preprosto in neverjetno, da nikoli ne zarjavi." Seveda učiteljica ni bila nad odgovorom navdušena (beri ukor).
Naslednjič so ponavjali snov. Zopet nihče ni poznal odgovora razen seveda Janezka, ki je rekel: "Absulutno točno je, da penis nima kosti, a preprosto in neverjetno kako je trd." Ker je bila napovedana inšpekcija je učiteljica rekla Janezku, da ne bo dobil ukora, prosi ga je le, naj prihodnjič ne odgovarja, ne da bi ga kdo prej vprašal.
Naslednji dan je inšpekcija preverjala znanje učencev. Ko so prišli do Janezka, so ga vprašali: "No Janezek, povej mi trditev, ki je popolnoma točna, a preprosto in neverjetna!" Janezek odgovori: "Absulutno točno je, da je Zemlja okrogla..." Učiteljica se ježe oddahnila. "...a popolnoma neverjetno, da lahko ljudje kavsajo na vsakem vogalu."
![]()
![]()
Pacientka je rodila otroka v dvigalu porodnišnice. Zaradi sramu, je ves čas jokala, zdravnik pa jo je poskušal potolažiti: "To pa ja ni nič takega, zaradi česar bi se morali sramovati. Lansko leto je neka pacientka rodila otroka pred glavnim vhodom."
Pacientka je še bolj zajokala in rekla: "To sem bila jaz."
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Kakijeva nevesta