Malo za hec
Pri starejših, nekje šestdeset letnih zakoncih, se pojavi dobra vila in reče:
Na svetu vil ( to je nekaj takega kot nadzorni svet LB, ki tala milijonske nagrade in odpravnine
) smo se zmenili, da vas nagradimo za lepo 35 letno zgledno zakonsko življenje. Vsakemu bomo izpolnili eno željo.
Žena se mal zamisli in reče: rad bi, da bi midva z možem odšla na eno potovanje okrog sveta.
Vila reče: ni problema: abrakadabra, zamahne s čarobo palčko in v roki žene se najdejo dve karti za pot okrog sveta.
Može se tudi mal zamisli in reče:
Draga žena, oprosti za tole ampak moja želja je, da imam ženo trideset let mlajšo od mene!
Dobra vila ga pogleda in vpraša: a si siguren, da to želiš?
Siguren, odvrne mož, vila pa reče, abrakadabra, zamahne s palčko in mož se naenkrat spremeni v devetdeset letnega starca.
Pouk zgodbe: moški so morebit res pokvarjeni, toda dobre vile so le ženske!
ežojNo, ni ravno vic, za pogledat pa je:
ežojOprostite, ker je tole v angleščini, ampak ne morem si pomagati, da tele prisrčnosti ne bi delila z vami:
In this life I'm a woman. In my next life, I'd like to come back as a
.
When you're a bear you get to hibernate for six months. You do nothing but sleep for six months.
I could deal with that.
Before you hibernate, you're supposed to eat yourself stupid.
I could deal with that too.
When you are a girl bear, you birth your children (who are the size of walnuts) while you're sleeping, and wake to partially grown, cute, cuddly cubs.
I could definitely deal with that.
If you're a momma bear, everyone knows you mean business. You swat anyone who bothers your cubs. If your cubs get out of line, you swat them too.
I could deal with that.
If you're a bear, your mate EXPECTS you to wake up growling. He EXPECTS that you will have hairy legs and excess body fat.
***Yup, gonna be a bear. ![]()
![]()
![]()
Vanja
Zabavno, ampak pol toliko ne, kot Googlov prevod ![]()
V tem življenju sem ženska. V mojem naslednjem življenju, želim, da pridejo nazaj kot medved.Ko boste nosi prideš do prezimovanje za šest mesecev. Morete storiti ničesar, ampak spanec za šest mesecev.Lahko bi se ukvarjajo s tem. Preden boste prezimovanje, si naj sami jesti neumen.Jaz bi lahko obravnavala tudi to. Ko se dekle nosi, si rojstvu svojega otroka (ki so velikosti orehov), medtem ko ste s spanjem, in zbudi se delno goji, srčkan, ljubki mladiče.Jaz bi definitivno ukvarjajo s tem.Če ste mati nosi, vsi vedo, misliš poslovanja. You SWAT vsakogar, ki moti vaš mladiče. Če je vaš mladiči ven prog, ko jih SWAT preveč.Lahko bi se ukvarjajo s tem. Če ste medved, vaš kolega PRIČAKUJE vas, da se zbudiš renčati. On pričakuje, da boste imeli dlakavi noge in prekomerna telesna maščoba.*** Ja, bo treba nositi
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Jabolčna torta