Malo za hec

Vera

"Piti vino pomeni biti dober katoličan."

Francois Beroalde de Verville

Simona84 je napisal/a:

Ežoj jaz si ga nisem le predstavljala drugače, pač pa tudi prakticirala drugače... o jaz trapa pa tudi nasedem vsaki stvari [solze] 

blažkaa
Kateri je pa vaš najljubši okus blažkaa

Simona84 je napisal/a:

Ežoj jaz si ga nisem le predstavljala drugače, pač pa tudi prakticirala drugače... o jaz trapa pa tudi nasedem vsaki stvari  

Lep dan in veliko se smejte

Simona, nič te niso nahecali. Tale iz slike je samo za primer, če predoziraš viagro .... 

Cila

Hm punce, a potem pravte da naj se kar držim stare prakse? Pa se zraven občasno še sirčka najem (ojoj, grozna sem )

Lep dan in veliko se smejte
STA, 27.3.2008: Vlada je odobrila 10% povečanje vseh pokojnin. Povišica ne bo izplačana, temveč bodo upokojenci lahko koristili proste dneve. tumpika
Kmet se pritožuje: "Že tri dni spim v hlevu, krava pa še ni telila." Žena strupeno pripomni: "Ko te vidi, najbrž misli da je že." tejka77
SLOGAN DNEVA!! Ne igraj se z ženskim srcem, je samo eno... Igraj se z joškami, sta dve... tejka77

tumpika, tumpika, ne se hecat, morda so med nami tudi upokojenci.

ežoj
Kaj nisi čul, ka so sprejeli dopolnitef zakona o cestnoprometnih predpisih? Delavci do 63. leta ne smejo prečkat ceste pri rdečem semafori, ovi nad 63 pa MORAJO. tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti