Gobe

V okolici Žirov sem v ponedeljek srečala par, ki je imel nekaj jurčkov in marel, torej gobice so že, jupi tajkec
V ponedeljek so bili (bolj za vzorec!) jurci na celjski tržnici!! (po 7000 Sit/kg!) Lp, Karmen V.
Na ljubljanjski tržnici pa po 4000 sit kg. jade
haha, ni denarja za gobe. Se ne da plačat užitka- KO GA ZAGLEDAŠ!! Petra 1
Vloženi so prvi letošnji kozarčki gobic. Nabrano v okolici Ljubljane. Jurčkov pa tu še ni, vsaj našel nisem nobenega. Boris booris
Včeraj našla sedem gobanov, takih lepih, čvrstih in mmmmmm dobrih. Moja domovina: posavje. Gobica
lisička Čestitam-ZAVIDAM !!!! Petra 1
Bravo lisička! Danes pa sem jaz imela srečo in sem nabrala kake dobre pol kile lisičk. Njami, kako bo jutri dobro kosilo. Pa ne bomo naše lisičke pojedli, je prevelika škoda. Ko jih bomo pridno papali, pa bom na našo lisičko mislila, da se ji bo kolcalo pomalem. Kyara
Ja tud jaz sem jih našla ene 20 v bližini Ljubljane. Take majhne. Vendar so čist brez okusa pa še vonja nimajo nič. Mogoče zato, ker so bili najdeni pod listi in svetloba še ni prišla do njih. SILVA
Kaj pa iz Goričkega ni nobenga tu gor? Baje so na Goričkem že začeli jurčki vun pokat, celo na MB tržnici so jih gnes prodavali. Jaz pa samo lanske slike z jurčki gledam, haha, pa zastojn plazim do trde teme po šumi. tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti