Gratinirani svaljki
| Blitva je napisal/a: |
| Sonic katero pečico pa imate vi? Blitva |
| duderman je napisal/a: |
Le malo bolj suh pride,otroci so bili navdušeni. Mogoče bo teletina ali svinjina bolj sočna. duderman |
Prepričana sem, da si ga predolgo pekla. To je najpogostejša napaka pri peki mesa....![]()
| Vanja, koliko časa pa ga ti pečeš? duderman |
Duderman, če imaš večji kos mesa, spečeš meso ravno prav s pomočjo termometra. Piščančje prsa naredim v 10 do 12 minutah, potem pustim meso še par minut na vroči ponvi in je ravno prav pečeno in nič suho. Enako velja za ostale kose mesa. Nedavno sem bila na kosilu nasproti Nebotičnika (
), kjer so nam postregli z obupno teletino, trdo in suho na sicer odličnih sirovih štrukljih... Meso je bilo več kot očitno preveč pečeno...Zelo običajna napaka....
| Zanima pa me, če je kdo že kuhal v tej pečici, glede na to, da v navodilih piše, da lahko tudi kuhaš, ne samo pečeš. duderman |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Jagodni cmoki z makovim sladoledom