Asure ali noetov puding. Sestavine so pa:suhe fige, marelice, ječmen, fižol suh, orehi, čičerika, mandelj, pistacije, sladkor, rozine, riž, rožna voda, semena granatnega jabolka...
Lp Saša
Mir in dobro!
Asure ali noetov puding. Sestavine so pa:suhe fige, marelice, ječmen, fižol suh, orehi, čičerika, mandelj, pistacije, sladkor, rozine, riž, rožna voda, semena granatnega jabolka...
Lp Saša
Mir in dobro!
Sem ravno pri temi biblija...etc ker se pri 30 letih pripravljam na sveto birmo. Tako da ni bil problem. Večji problem bo postaviti vprašanje, ki bi bilo tako zapleteno, da ga ne bi rešili že v dveh minutah. Uganko bi rešila še prej, če ne bi na različnih spletnih straneh preverjala če je to res to...
Moje vprašanje se glasi:
tradicionalna francoska jed sestavljena iz fazana, tartufov in gosjih jeter se imenuje.....
Lp Saša
Mir in dobro!
Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 23. apr 2008 19:42:07
Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 23. apr 2008 19:42:32Ker se že en dan ni nobeden javil in odgovoril, in ker sem jaz zelo neučakana predajam besedo (novo vprašanje) prvemu, ki se ga spomni. Je pa res, da grem na vikend jutri in me ne bo na kulinariki....
Odgovor na moje vprašanje pa je:Fasan Souvaroff
Lp Saša
Mir in dobro!
Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 07. maj 2008 16:36:28
Uh, kristalka, saj nismo tako togi, tole ej le IGRICA, a ne?
Jass, dajmo.............................. kristalka, ti pa pridi na piknik in ajdnek prinesi!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pizza s pršutom

Zdrobovi ocvrtki s pomakami