Se gremo igrat?

Prepelice? Pa tudi nek golob, se mi zdi? Sporočilo je spremenil(a) zzak1977 dne 03. 2010 18:15
Ne. Veselo ugibajte do jutri zjutraj, ko vam bom dala kak nov namig. lp, proxima
Bom pa še jaz dodala svojo živalco: , pa ne z domačega kokošnjaka. Vanja

Jerebice?

peter

Lahko bi bili kljunači (šnefi).

rimljanka

Pred leti mi je en kolega, ki je delal izpit za lovca, razlagal za eno tako ptico, kolikor se spomnem se menda sam hrani z " nektarjem ", cel " prebavni  trakt " je ena sama cev, ki gre og kljuna do riti, se ne spomnem imena, sem mislil, da je kakšna " šoja " pa tega ne zgooglam. Treba je po moje premišljevat v smeri s čim se hrani, pa zaradi tega nima " presnovnih ostankov " smrdečih............

ežoj

Misliš hudournika, Ežoj?

peter
rimljanka je napisal/a:

Lahko bi bili kljunači (šnefi).

rimljanka
Ne samo Felicita Kalinšek in Fran Erjavec - tudi pisec kriminalk in kuharskih knjig Nicolas Freeling trdi, da se slastnosti kremastega drobovja, premazanega po opečenem kruhu, ne more upreti noben gentleman. (Ne samo napredek, tudi noblesa zahteva žrtve.) Rimljanka, štafeta je tvoja. lp, proxima

Glavno, da se šnefom "izkrožijo oči in spusti kri", čre4vesje lahko mirno pojemo

lp

cervus

Kaj bomo jedli, če bomo jedli špacetin?

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti