član od 20023690 sporočil
Vanya, a ni to enako, kot da ti grejo na živce prodajalke? Pa nisem tisti negativec, ki stresa slabo voljo, niti slučajno. Vrstice, kjer sem napisala, da so nekatere čisto v redu, tudi opazile niste? Pa da so boge, ko pridejo tečne stranke?
In če grem kam, opazim dobre in slabe stvari. Če kaj pohvalim, se baham, po mnenju nekaterih. Pa sem razvajena in ne vem kaj še vse. Če povem kritiko, sem negativna. Najboljše, da sem tiho.
Saj ne govorim, da so v Loccitaneju slabi prodajalci. Nakup nad vrednostjo 20.000 sit prinese darilo. Takrat je bila to toaletna torbica z dodatki. Dobila jo je moja sestra, tašča, jaz pa po nesreči ne. Pa niti nisem vedela, da bi jo morala. Pa mi ni za tisto torbico, sploh ne. Verjetno jo je prodajalka odnesla domov. Poznali so me kot stranko, vedeli so za vse, kja sem že imela doma. Pa nisem dobila niti enega testerja več; s pripombo, saj to pe že vse imate... Drugo je, če bi ga sama odklonila.
In te slabe stvari niso pomembne, ampak jaz jih opazim. Nikoli še nisem šla na inšpekcijo, pa koga tožit ali se razburjat. Ker se mi ne da v to poglabljat. Vedno pa vidim, kako delajo z mano, kakšen občutek dobim...
Kuharica37. Da imaš na poroki 10 vrst piškotov iz enkae mase, po moje še kdo drug opazi. In sem takrat slišala tudi druge... Pa oprosti, da nisem hvalila, kako krasni so bili...
Aja, pa pri nas v vaški občini in upravni enoti so ženska krasne. Prav tako v našem zdravstvenem domu sestre in zdravnice. Laboratorij pa kvari povprečje...
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 05. sep 2006 09:12:00