28. mar 2006 20:29
Tudi pri nas so ze padle zelje -nozi za razlicne priloznosti.Ker se tzdi jaz nekako ne morem otresti teh vraz sem podarila darilni bon,trgovine .Kaj si pa potem kdo izbere za ta bon pa
28. mar 2006 20:29
Tudi pri nas so ze padle zelje -nozi za razlicne priloznosti.Ker se tzdi jaz nekako ne morem otresti teh vraz sem podarila darilni bon,trgovine .Kaj si pa potem kdo izbere za ta bon pa
28. mar 2006 21:39
Večkrat slišim, da so moškim všeč okrasni lovski noži in starinske pištole za na steno... Pa da jih tudi dobijo...
28. mar 2006 21:47
Vrana, ali pa tale "ne podarjaj računalniške miške, ker bodo obdarjenca napadle miši!"
28. mar 2006 22:03
Potem bo bolje, da razen darilnih bonov ne podarjamo nič več. Pa še enostavno je! Ampak, to je skoraj tako kot denar. Je pa že bolj zanimivo pogledati, kaj je v darilcu
29. mar 2006 16:25
Pa nekaj spremenimo prav mi, s tega foruma: Podrimo nože in obdarjencu zaželimo "ostrino duha".
29. mar 2006 17:28
| miha-ela je napisal/a: |
| Joj,joj,joj |
29. mar 2006 20:35
Atina, pa si meKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Carbonara s krompirjevimi tortelini