Tako, kljub temu, da je bilo dosti napisanega, bom dodala svoj piskrček.
Midva sva si pogledala spletno stran in ugotovila, da Dormeo izdeluje tudi ležišča iz spominske pene. Ker sva želela ležišče iz spominske pene, sva temu primerno pregledala ogromno ponudb. Več ali manj je vse ena in ista pašta, bi rekli mi primorci. Na koncu sva našla Dormeo s spominsko peno, ki v bistvu in povsem konkurira lastnostim ležišč, ki sva jih pregledala v raznih specializiranih trgovinah. Na koncu koncev je pri odločitvi pretehtala tudi cena, ki je pri Dormeu dosti bolj ugodna. Najini ležišči sta na eni strani oblečeni v volno merino. Prvi stik z ležiščem je bil zame šok, kot je lahko šok vsaka sprememba, vendar že od prve noči dalje spim kot bubica.
Nočem zdaj izpast reklama za Dormeo, meni je šlo tudi v nos, ker je pač televizijska prodaja, pa (oprostite) glupa reklama, pa neki valjarji itd....ampak lahko povsem pošteno priznam, da zelo dobro spim, tista volna ustvari tako prijetno temperaturo (prej sva se pokrivala še z dvema odejama, zdaj pa nič ne potrebujeva). Spominska pena se pod težo in toploto telesa prilagodi...in čeprav je prvi občutek, da je ležišče trše, to v resnici ni tako.
Pa še to iskreno...sem v 6. mesecu nosečnosti, ko ženske navadno že slabše spijo. Saj ne rečem...me budijo brcike iz trebuha, ampak kar spim...pa spim ZA PRAV!
TanjaG.