Šahovnica
Bom vprašala kar pod to temo.Pečem pecivo za poroko in imam naročenih 7 kg piškotov za 70 ljudi.Naročeno je samo pri meni . Zdi se mi zelo malo, glede na to, da imam napečenih že več kot željeno količino, pa nisem spekla še nič takega , kar mislim, da na poroki ne sme manjkati, razne breskve, orehe, bela pita, madžarice.
Kaj menite, ali bo dovolj, poleg tega so mi omenili, da so kupili tudi kartonaste škatlice, da bodo ostanek peciva dali gostom pri odhodu.
Hvala za vaše mnenje.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Ojoj, 7 kg za 70 ljudi? To mora bit pa prav v prestolnici gorenjske...![]()
![]()
Po mojem tako ene 30 dkg peciva po osebi skoraj mora bit.
čokoPa še tole: ena je spraševala za lubenice. Tu je link:
Sporočilo je spremenil(a) čoko dne 23. 2009 15:06V hladilniku imam eno škatlo peciva od sosedove ohceti od včeraj. Vse so kupili v eni pekarni, jaz pa sem spekla kozaške kape, ki jih obožujejo in jih v darilni varianti ni.
F r i n a
Jaz sem lani prekla za moje slavje pecivo,ki ga je bilo 28kg in vsak gost in sosedje ( tudi tisti s psi), so dobili škatlo, v kateri je bilo cca 50dag slaščic. Ja kakšne škatle pa si imela. Dodatno so bileše tri potice, za potratno vem, da tehta 47 dag, pa kokosova in plitvička.
Me je pa za en čas minila peka, mi lahko verjamete.
Bila je huda zabava s slow foodom, plesnimi točkami, peciva pa ni nihče pozabil. In zaradi tega sem vse to napekla v tisti strašni vročini.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)