Kefir- vodni kristalčki

Hvala lepa! Jutri zjutraj na tešče bom prvič pila. Bom videla. Sem pa iz Škofje Loke,Ivonja, ko se mi bojo namnožili jih raje oddam, kot da bi jih metala proč. Bom povedala, ko jih bom imela kaj več, ker imam že kar nekaj kandidatov zanje. Lp Hema
Super! Že vnaprej se ti najlepše zahvaljujem! LP ivonja
Ahoj! če katera potrebuje kristalcke... sem na stajerskem koncu. lp, pixna
Napitek iz kristalov kefirja, limone. fige in sladkorja pijem vsak dan že najmanj 1 leto.Je zelo okusna pijača,če pa ima zdravilni učinek pa ne vem sigurno, telo tako dobi potrebne vitamne ( limona, fige). Vse je v glavi! Na zdravje t3ja
kristale kefirja lahko shranite za kratek čas v zmrzovalnik ko ste na dopustu ali vam se ne da pripravljati. _dragica_
Pa so ti kristalčki kaj v sorodu z mlečnimi? Pozdravček! Vrana
Mene pa zanima, v kolikem času kristalčki zrastejo. Jaz jih imam dober teden, pa niso nič kaj večji. Sem mogoče preveč neučakana? Pa še nekaj me zelo zelo zanima, čez kaj precejate kefir, da poberete ven samo kristalčke???
Jaz jih samo z žličko vzamem ven (tako, ki jo sicer uporabljam za jemanje oliv iz kozarca in ima reže na spodnji strani) in jih takoj dam v sveže mleko. Lp Dolores
A pa je žlička plastična? Jaz sem imela cel problem ta vikend, ker je postal kefir gost, precedit ga pa nikakor nisem mogla...
Ne, žlička je kovinska. Je kot mala zajemalka, ni ravna kot običajna žlička. LP Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti