Lečin curry s kruhovimi cmoki
Obstaja veliko pelatov ki so boljši kot zgoraj omenjeni, vse te stvari ki se prodajajo pri večjih trgovcih za konkurenčno ceno, so pač povprečne.
Testo mora skoraj nujno stati čez noč v hladilniku ali na hladnem, kolikor imam jaz izkušenj.
Meni je pa mozzarella en in edini sir za osnovno pizzo.
Commis débarrasseur| zzak1977 je napisal/a: |
Obstaja veliko pelatov ki so boljši kot zgoraj omenjeni
Meni je pa mozzarella en in edini sir za osnovno pizzo. |
Smo spet tam, stvar okusov, jaz pa se strinjam, da so Valfrutta med najboljšimi.
Zelo dober sir za pizzo je Jošt Ljubljanskih mlekarn, in smo spet tam
.
Zzak, ner si misliti, da te ne maram, ker je ravno obratno....
prav uživam te prebrati...![]()
Markooooooooo dobrodošel![]()
![]()
Anamarija, pa si poizkusila kakšne boljše pelate? Jaz jih tudi nisem dolgo, ker mi je bilo škoda plačati 2€ za pločevinko namesto 50 centov, ampak je zgodba ista kot pri kozarčku dobrega vina. Raje eno kvalitetno buteljko enkrat na mesec, kot vsak drugi dan pol litra neke žveplane brozge.
Seveda še bolje kakšni domači sveži pelati.
Marku sem napisal le, da stvari niso tako črnobele.
Commis débarrasseurZzak, nešteto sem jih probala, pristala sem pri Valfrutta ali Mutti. Ni je pa čez domače, vsekakor.
Včasih je potrebno reskirati malo več denarja, če želimo kvalitetno in okusno jesti. Res pa ni nujno, da je drago tudi dobro, večinoma plačujemo znamko...
Nikoli ne reci nikoliSan Marzano?
Commis débarrasseurTo pa res nisem
. Bom probala, sicer mi je znamka dokaj znana, vendar ne vem, če se jo dobi pri nas...
Nikoli ne reci nikoli ![]()
To je vrsta, ne znamka, proizvajalcev je več.
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom