Odvajanje kajenja s hipnozo
| matjaž je napisal/a: |
| Jaz sem slišal, da je ful drago.Če verjameš v hipnozo ajd, da pa prenehaš kaditi, si mkoraš pošlihtati v glavi. Kadil sem dve škatli na dan, prve dni decembra pa sem se pač odločil, da ne bom kadil in za enkrat še nisem prižgal. |
...potem se je pa spet razšlihtalo za skoraj ene 2 leti...pa spet pošlihtalo ![]()
![]()
![]()
| muljo je napisal/a: |
| Pozdravljeni!Ker bi rad sam tudi poskusil prenehati z kajenjem vas prosim ( kogarkoli ), da mi nekdo da nek kontakt za hipnozo proti kajenju , če je v Slo, toliko bolje...Najlepša hvala!djd@email.simuljo |
Dr. Vrankič Vesna iz Vojnika, se ukvarja poleg medicinske hipnoze, tudi s hipnozo proti kajenju. Pod hipnozo mi je popravila grehe v ustih za par let nazaj. Kar se mi pa zdi najpomembnejše, ni več strahu pred zobarjem. Priporočam vsem, ki vas je strah zobozdravnika.
http://www.najdi.si/search.jsp?q=dr.+vranki%C4%8D
| tilenboc je napisal/a: |
| Deset minut poslušaš njegov govor:cigareta je odvratna , cigarete su fuj fuj fuj, ti si sasvim smirena, ti ne trebaš cigaretu, cigareta je fuj fuj fuj. To poslušaš deset minut, možakar se sprehaja okoli in stopi do vsakega ter to konstantno ponavlja. ne veš kaj dela ker mižiš. Nimaš nobenega občutka, da si bil kaj hipnotiziran. Nato ga nagradiš s 55 evri. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Curry riž s tofujem