član od 200415860 sporočil
Če sem že v A, večinoma stopim še v Hofer po točno določene stvari: punč pecivo za otroke, hrenovke v slanini in debrecinke, pa neke bele klobasice. Ampak potem, ko sem jih odkrila v Merkurju v Lipnici oziroma v Seiersbergu, jih kupim tam. Sem, podobno kot Julija,pristaš mišljenja, da je za malo denarja pač malo muzike, čeprav ti tako imenovani hard diskonti ne pomenijo nujno slabe robe. Oni delujejo principu (tako so me namreč podučili trgovci), da ponujajo določeno količino osnovnih življenjskih potrebščin po dostopnic cenah, ostalo pa niti ni tako zelo poceni, a ljudje tudi kupijo, da jim ni treba še v drugo trgovino.
Njihove cole in podobnih reči ne kupujem, tudi ne olja, nimam pa pomislekov pri mletih mandljih na primer, sirih, instant kavi in podobnem. Pa super jajčni liker so imeli, tega smo s spenjenim mlekom spili na litre, ko mi je bila ta pregreha še dovoljena.
Tudi tehničnega blaga tam ne kupujem, čeprav poznam kar nekaj ljudi, ki se z manjšimi kuhinjskimi aparati res niso "nasankali" in jim dobro služijo.
Saj zato pa je dobro, da imamo vedno več trgovin, vsak najde kaj zase. Pozdrav vsem, Mamamia
mamamia