Šahovnica
Čebula ob rezanju nikoli ne peče, če smo jo predtem hranili na hladnem - v hladilniku ali v tem času tudi na podstrešju. Večkrat preverjeno, nazadnje ravno danes, ko sem zrezala kilo in pol čebule.
CilaŠe nekaj sem izvedla kako odpraviti zadah od čebule, pošpricaš grlo z angal S![]()
no, moj ta mali pravi da drži.
Anamarija ![]()
| Cila je napisal/a: |
Čebula ob rezanju nikoli ne peče, če smo jo predtem hranili na hladnem - v hladilniku ali v tem času tudi na podstrešju. Večkrat preverjeno, nazadnje ravno danes, ko sem zrezala kilo in pol čebule. Cila |
| Simona84 je napisal/a: |
Meni cvetača dobesedno smrdi po prešvicanih nogavicah
|
Jaz večkrat kuham kakšne obare - čorbe z veliko zelenjave. En prijatelj, če takrat pride na obisk, pravi, da ga vonj spominja na staro mamo, ko je kuhala za prašiče.
ežoj
| Robida je napisal/a: |
| jelenckova, če te pečejo oči zaradi čebule, daj roko - notranjo stran zapestaja pod curek mrzle vode (pod pipo) ! pomaga ! lp |
A ja, glede čebule ( jelenckova ), pomaga zagotovo, da zagotoviš prepih nad čebulo, talo da se ti ne " kadi " naravnost v " učke ".
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Nacho čips gostija