Nevzhajana orehova potica
| kleo je napisal/a: |
| zadnjič mi je zmanjkalo deževnice in sem v likalnik natočila vodo iz pipe, sedaj pa mi likalnik spušča skozi luknjice umazanijo. Na belih cunjah ostanejo rumenkasti fleki. Saj vem da ne bi smela točiti vode iz pipe, ampak,... S čim lahko likalnik očistim? kleo |
Zamrznjena riba bo kot sveža, če je bomo odmrznili v mleku.
Kuharca Anamarija brez glave| Yantares je napisal/a: | ||
|
| atic je napisal/a: |
| mene pa zanima, s katerim čistilom čistite kuhinjsko napo iz nerjaveče pločevine. Kupila sem posebno čistilo za to pločevino, vendar se na površini pojavljajo lise. Za poliranje na koncu uporabim papirnate brisače, na katerih se ves čas pojavlja temna barva, za katero je verjetno krivo čistilo, ki ga uporabljam. Ali katera pozna kakšen drugačen način čiščenja.LPatic |
Tole je citirano s 35. strani. Naprej še nisem prebrala in mogoče je, da je že kdo napisal. Sama svetujem, da maščobo odstranite s čistilom Meglio (ali katerim drugim razmaščevalcem), da se lepo sveti pa poskrbi nekaj špricev Steleksa na papirnato brisačo in se s tem "spolira". Pa ni treba pretirano drgnit. To sem se naučila pri prijatelju, ki tako čisti žar za kebab.
Lp od R.| Katarina K je napisal/a: | ||||
|
| urssula je napisal/a: |
| Madež šminke na srajci bo izginil, če ga boste popršili z lakom za lase. Počakajte nekaj trenutkov in zdrgnite madež. urssula |
Fantje, upam, da berete tudi tole temo ![]()
![]()
![]()
Vendar jaz tega nisem nikoli razumela, zakaj poljubiti srajco?
Edino, če si kratkoviden![]()
Kuharca Anamarija brez glave ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Sladki greh