Poročni dan - Sophie Kinsella, romantična komedija
Dekle Milly ima pred seboj še nekaj tednov do pravljične poroke z bogatašem. O njeni prvi poroki ne ve nihče, še najmanj pa njen bodoči mož...
@ JJ - nehote sem tukaj pomislila tudi nate, v dobrem ![]()
![]()
Poročni dan - Sophie Kinsella, romantična komedija
Dekle Milly ima pred seboj še nekaj tednov do pravljične poroke z bogatašem. O njeni prvi poroki ne ve nihče, še najmanj pa njen bodoči mož...
@ JJ - nehote sem tukaj pomislila tudi nate, v dobrem ![]()
![]()
| Uly je napisal/a: |
Stephen King: Langolierji. Zanimiva ZF zgodba.
|
Jaz tudi, pred kakšnim mesecem.Trenutno pa berem tudi Kingovo The Shining.
Cinnamon StickSpet po preletu in priporočilu iz tu prebrala Zajec in pol. Manzo M. (še kar) pa Mate Dolenc- Ozvezdje jadran (všečno).
Trenutno berem Ekstra deviško in mi je zelo všeč.
Priporočite mi kakšno živalsko. Sem slišala, da je vredno prebrat Marley in jaz.
Katti, Marleya ti zelo priporočam. Res luštna knjiga. Je pa to družino obiskal tudi Šepetalec psom, Cesar Millan, tako da sem jih spoznala tudi na TV.
pirnicaJames Patterson & Maxine Paetro: Zasebnost
Patterson, kot ga poznam - super kriminalka
Binko83Šepetati slonom...se pa avtorja ne spomnim. .. Ga navedem doma, ko vzamem knjigo v roke. Zanimiva, zelo...![]()
Sandra Brown - Ne pošiljaj mi rož
babka1951Kimberley Chambers - THE FEUD (1.del trilogije)
emmy
Nora Roberts..Točno opoldne....
lp gogaPrebrala:
Karen Viggers - Svetilničarjeva žena
Sedaj berem Ne brez moje sestre (Celeste Jones, Kristina Jones, Juliana Buhring).
NoemiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Rižek v poletni solati