MBrando, knjiga Pet četrtin pomaranče je bila meni zelo všeč.
jedert
MBrando, knjiga Pet četrtin pomaranče je bila meni zelo všeč.
jedertMBrando: jaz pa sem končaka ZAKAJ JAPONKE NISO DEBELE, a se nisem nič naučila :/ Vsebuje pa dobre recepte. :)
Monika7Bernard Beckett: Geneza. Ko prebereš do konca, daj še enkrat. Pozabi zgodbo, osredotoči se na idejo. In UAU. ![]()
jedert: ZELO DOBRA ja. Sploh ker sem zgodovinar in sploh nisem vedel da se dogaja med 2sv. vojno. SUPERCA
Monika7: Moj naslednji projekt. Glede na to da si pohvalila, ker so dobri recepti noter, se toliko bolj pricakujem da zacnem brati :>
Sedaj pa se bere:
Kafkova juha : popolna zgodovina svetovne književnosti v štirinajstih receptih
ter
Hotel Pastis
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Že tedne nazaj prebran (v 2 dneh) - Kodeks- Daglasa Preston. Zelo mi je bila všeč, napeta od začetka.
Valentina Smej Novak: Vsakdanje pomembno (zbirka kolumn iz revije ONA 2003-2010)
Saša Veronik : Na konici noža.
Prihodnji knjižni projekti: Svetlana Makarovič in njena zbirka pravljic, ter Saša Veronik A la carte...
Valentina Smej Novak: Vsakdanje pomembno. PREBRANO. Priporočam. Zelo zelo prijetno branje. Razmišljanje, nostalgija, filozofija Valentine prav paše ob kakšni veliki beli kavi, ali pa kje na klopci v parku.
Če imate radi kolumne in stran ali dve dolga razmišljanja je to točno kar rabite. Pa še prebirate lahko po poglavjih.
Sedaj pa se bere SREČKO NIEDORFER: Moja mala mestna rapsodija (zbirka časnikarskih zapisov).
Obožujem Srečka in ga že več let z veseljem prebiram v VEČERU. Pravi as nostalgičnega razmišljanja in prikazovanja starega dobrega Maribora
Bere pa se tudi Saša Veronik, pa Osnove kuharstva in Asterix v nem. jeziku. Ni da ni :)
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Jaz sem se pa zabavala ob knjigi Anthony-a Bourdaina, Kuhinja : Strogo zaupno. Napisala sem sicer, da sem se zabavala, mogoče je bolj prava beseda čudila, pa tudi uživala.
![]()
naor
naor: Super knjiga. Moja prva izmed kulinarično obarvanih. Upam da bodo v knjižnico dobili nadaljevanje in še kakšnih par od Ramseya!
Priporočam, kot si lahko zasledila v knjigi od Anthony-a, da prebereš , Na robu in na dnu v Parizu in v Londonu od Orwella. ZELO DOBRA
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Začela brati knjigo Janeza Medvešeka RAD IMAM SONCE,ki jo posveča svojemu očetu.
Potem pa sledi še ŠČEPEC REŠITVE(zamolčane zdravilne moči začimb)
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Sirovi napihnjenčki z dodatkom