9. dec 2016 5:10
Elči, zakaj si ga pa uporabljala? Zakaj naj bi bilo dobro?
9. dec 2016 5:10
Elči, zakaj si ga pa uporabljala? Zakaj naj bi bilo dobro?
9. dec 2016 7:10
Proti zlobi.
Galen je bil mnenja, da je sedež zlobe in jeze v jetrih (pravzaprav v žolčniku), in če hočeš ozdraviti zlobo, moraš vzpostaviti ravnotežje med krvjo in žolčem. Odtod so Lekovci vzeli ime za svoj OTC preparat liverin, ki vsebuje izvlečke pegastega badlja; ta je po nemški farmakopeji uradno priznano zdravilo za izboljšanje funkcije jeter.
lp, proxima
p.s. zgoraj je mešanica resnic in hudobije, kaj od tega je res, pa kar sami uganite ![]()
(Kot vidite, bi morala jaz jemati liverin forte, pa mi tudi že zdavnaj ne pomaga.)
9. dec 2016 8:42
|
Men liverin že dolgo ne pomaga več. lp cervus
|
Saj tudi drugim ne - ampak če je pa tako dober za biznis.
Vanja, čisto noč nisi zamudila, če ne veš za liverin. Reklamirajo ga kot "najbolj prodajano sredstvo za razstrupljanje" - kar je mogoče celo res, razstrupil ni pa še nikogar.
9. dec 2016 9:11
Saj to zveni, če verjameš pomaga! Pa še fajn plačaš!
9. dec 2016 14:21
Hehe. Jaz kr pikice dobim, ko mi kdo svetuje kako reč za čiščenje jeter.
9. dec 2016 17:14
| proxima je napisal/a: |
in če hočeš ozdraviti zlobo, moraš vzpostaviti ravnotežje med krvjo in žolčem. |
Moja je neozdravljiva, sem ugotovila že v prejšnjem stoletju. Še huje, čim starejša sem, tem bolj buhti. Sam, jast ji pravim "žlahtnoba" - pride od pridevnika "žlahten"
.
lp
10. dec 2016 19:27
Žlahtna zloba, to bo![]()
11. dec 2016 20:41
![]()
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Bolj enostavno in poceni ne gre