Pozdravljene sotrpinke. Še ena, ki išče motivacijo. Ko pa sem videla, da se javljajo "stare borke" sem se morala še jaz javiti. Lepo pozdravljene vse iz kluba "kitajskega večera". Prav lepo vas je spet brat. Kdaj začnemo?
Gobica
Pozdravljene sotrpinke. Še ena, ki išče motivacijo. Ko pa sem videla, da se javljajo "stare borke" sem se morala še jaz javiti. Lepo pozdravljene vse iz kluba "kitajskega večera". Prav lepo vas je spet brat. Kdaj začnemo?
GobicaJa Sy, jaz sem ta grešnica. Sem spet na stari poti, pa moram nekaj naredit za svoje zdravje. Super mi je bilo, ko smo se bodrile med seboj, tako da je že malo mejilo na odvisnost od Kul. Upam, da se nas bo našlo več, da se bomo spet spodbujale.
Jaz sem začela 12. ker ne mislim čakat na nek datum. Rekla sem si danes in upam da mi bo uspelo.
Je pa res, da tiste, ki hujšate prvič, bodite dosledne, ker drugi krogi so dosti težji.
Lp
Gobica
ojla
No vidim da se vas je kar nekaj spet odločilo da bomo skupaj malo potrpele malo pojamrale in nam bodo kilce kar same dol zletele iz naših teleščkov .Skupaj se bomo bodrile in sem sigurna da nam uspe.
Pri meni je zdaj pravi šok ker so se moji ljubčki mislim mož hčerka in sin odločili da bodo z menoj hujšali vsaj en mesec in če jim uspe in da ne bo preveč težko bodo nadaljevali.
Ful sem vesela saj mi ni treba za njih posebej kuhat pa še če kakšno kilo izgubijo ni nič narobe tako da moram rečt mi je res lažje ko smo složni v vsem.
Danes smo imeli sadni dan in ga brez problema izpeljali saj vemo da je jutri mesek in bo spet malo več nasmeha in zadovoljstva.
Vsem pa kar korajžno sej bo
lp
p.s. upam da bomo imeli mirno noč ko nam napovedujejo grozno vreme
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Lečin curry s kruhovimi cmoki