Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sem že nazaj prosim za idejo za kosilo pa ne zame jaz imam sadje. Res več ne vem kaj naj kuham,najbolj zoprno je ker kuham za naslednji dan,pa eden ne bi zelje drugi ne bi fižol,prvi ne bi makarone drugi ne bi omake prvi ne bi polente drugi ne bi riž....kot da nas je pri hiši 16 ne pa trije... Kaj pa naj potem kuham???????????"Ja pozabila sem zelenjavo te tud ne bi jedla,bi pa šnicle.....ja pa ne bosta ...........!!!! Darja -
cau!! jaz sem pa nova na tem forumu.Zadnjic sem nekaj brskala in sem nasla to vaso temo. Moram priznat da sem sedaj dobila malo upanja, da bi mogoce res shujsala. se trudim ze 10 let:S. In ni pravega uspeha. Nekaj grem dol in veliko gor. Najbolj je bila uspesna dijeta z zelnato juho ampak tega nikoli vec ne smem zavohat. Bljak. In mogoce bi mi pa z vami uspelo. Lepo prosim ce mi lahko daste prve napotke kako to pri vas deluje. Poznam pa to dijeto zelo dobro. No ja se kar dobro. Mislim da sem po tej dijeti zacela hujsat ze sigurno 20 x. :)...Ampak sedaj pa sem se res odlocila, da je potrebno nekaj storit za sebe. Upam, da mi boste dale kako vzpodbudno besedo. papa, Urška xurskax
Urška jas sem danes na 3. dnevu,ločevalne pa me kar skrbi.dej ti mene opogumljaj,jaz bom pa tebe,velja. mesni
Čer punce! Saby jutri veliko sreče na izpitu! Glede na to, da je zadnji, držim pesti! Urška in mesni dobrodošli! Vsak dan napišita na forum kako vama kaj gre, pa dobiš voljo in zalet za naprej,ko vidiš da nisi sam. Nas je več!! Ravno sem prišla iz pohoda, sem kar zmatrana. Jutri me čaka ful opravkov, pa še dispozicijo moram poslat mentorici, pa pakiranje me čaka, grem v Lj k dragemu čez vikend. Se že veselim. Pa neko stanovanje grema gledat, upam, da ne bo tako kot do sedaj. Da bo boljše! Darja- problem s kuhanjem je povsod, tudi pri nas. Tudi mi običajno doma ne jemo istih jedi, starši drugo, midve s sestro pa spet drugo. Se pozna greneracijska razlika, midve piščančje na žaru ali dušeno, starši pohano, pa rebre,.... V glavnem bolj kalorična in mastna hrana, meni pa tako ne paše, pa si skuham za sebe. Res je težko vsem ugodit. Upam, da se boš znajdla. Predlagam mesno lazanjo, pa krvavice z zeljem+slanina je ful dobro ali pa krompir v oblicah zraven, koščki piščančjega mesa v smetanovi omaki in pire krompir, makaromi z omako, ki jo imate vsi radi,.... Se tipkamo! Lepo spite! kratkolaska
Oooo, dobro jutro zaspanke! Kako pa smo kaj danes na tak kisel dan? Kot že rečeno imam danes veliko obveznosti, spečt moram torto nutelo, od dragega brat ima rojstni dan, zlikat si moram stvari, kosilo naredit, pa še zdaj šibam v trgovino in eni starejši gospe oprat lase, je mela operacijo pa se ne sme pripogibat, in ker se poznamo sem ji obljubila, da bo lepa ze čez vikend Aja, pa danes me spet vse boli zaradi pohoda, res čudno Mogoče pa je zaradi vremena ki je tako kislo Mejte se fajn! kratkolaska
Dobrodošli xurskax in mesni - najdita voljo, motivacijo sigurno imata, če ne, je je pa tukaj dovolj. Pa uspešno
Cau in hvala za dobrodošlico. Evo jaz sem danes zacela in imam beljakovinski dan. Zjutraj banana, potem sem iz pisarne šibala domou da sem si nardila piščančje perutničke na zauru in melancane in bučke. mjami. Evo zdej pa sem nazaj v pisarni. Enostavno sem si zadala da moram redno jest.Mislim da je tukaj bil moj problem. Zvecer pa ena pijatna hoja s frendico. :) Mesni mislim da si bova mogli kar skupaj dajati podporo. GLede nato da se ze kar nekaj let matram s to mojo težo. Ampak zdej pa moram zares. Enostavno nimam več kaj oblečt. papa, Urška aja še to..ju3 je krompirček . Imak kera kaksen fajn recept za krompir z zelenjavo?? xurskax
dobrojutro Pa sem spet prva......Blažkaaaaaaaaaaaaa. Tako že odhajam v "hribe",greva z možem zidat kamin,tak da se vrnem šele zvečer,bodite pridne in uspešne... Darja -
Tudi jaz se dodajam na seznam. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta s00s: Celje Danes imam mesni dan in za kosilo bom imela pečenico in zelje. Za večerjo pa polovico tega. Nekaj mi svetujet. A lahka na mesni dan jem mesni burek??? s00s
Tudi jaz se dodajam na seznam. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta s00s: Celje Danes imam mesni dan in za kosilo bom imela pečenico in zelje. Za večerjo pa polovico tega. Nekaj mi svetujet. A lahka na mesni dan jem mesni burek??? s00s

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti