Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla Darja- ja, še dobro, da je jutri nov dan, čeprav ne kaže nič pomladno - bo pa teden krajši...in kako si praznovala, če odmislimo hrano
Evo punce, prazniki so (skoraj) za nami Mi smo se imeli zelo lepo. Družina je bila na kupu, jedlo se je in pilo (ter sladkalo seveda), obiskali smo babico in dedija, šli smo se razvajat v toplice, spekla sem svojo prvo potico, ustvarili prave umetnine iz jajčk, bili na družinskem sprehodu čeprav je snežilo, danes pa je ati (se pravi moj dragi) po kosilu pospravil stanovanje tip top, punce smo pa šle na obisk k prijateljici in njeni družini ter prišle domov malo pred dvajseto Skratka, zelo lepi prazniki so bili Jutri je pa materinski dan. S hčerkicama se bomo odpravile na kosilo, nato pa ju peljem v kino gledat Hortona. Že komaj čakata. Si bomo kar same podaljšale praznike, hi, hi, hi,... Jaz si bom privoščila še malo šopinga po Celju, zvečer pa domov. Ja, glede hrane pa tako kot je napisala Darja-: jutri je novi dan. Oziroma pojutrišnjem Lahko nočko vsem skupaj in lepe sanje ter lep začetek (skrajšanega) tedna blažkaa
Joj, jaz se tudi že veselim jutrišnjega dne... ker to pa je bilo zame preveč ... pa čeprav imam jutri vodni dan Upam, da vam ni tako žal kot meni... Marna
Marna premagaj vodni dan - se splača - pa srečno
Blažkaa a ti si iz Celja? Jaz mam pa danes beljakovinski dan. Komaj čakam na meseka :) s00s
Jutro! Danes imam vitamine. Zajtrk (t.j. zdaj zraven računalnika) pikam ananas, 2 kolutka, ampak sveži. Mmmmmm. Za kosilo bo zelenjava juhca iz pora in korenčka, drugače pa velikooo sadja in vode. Lepo se imejte! kratkolaska
Kristalka je napisal/a:
Marna premagaj vodni dan - se splača - pa srečno
Hvala, Kristalka! Do zdaj sem čist OK... vem pa, da me bo začelo zebst... pa bom tudi to preživela! Samo da očistim telo vseh "strupov", ki sem jih zaužila med prazniki Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 25. mar 2008 13:13:24
Ste se najedle preveč a ne?Tudi jaz...danes pa sem na solatkah... Darja -
Ojla! Jaz sem tudi na vitaminih darja- Potratna potica je bila fenomenalna, kolikor je je ostalo, pa sem si narezala na koščke in dala v zamrzovalnik. Zdaj pa ko bo OH dan, bo prišla v poštev za sladico. Njami. Danes še pojam kak sadež ali dva, pa bo minil dan. Za koslilo pa sem jedla juhco, mmmmm je pasala. Marna držim pesti! Lp kratkolaska
Pozdravljene! Ojojoj, kaj se pri meni dogaja. Zdaj sem bila pridna in 40 dni nisem jedla nič sladkega, zadne 3 tri dni pa sem si kar preveč dala duška. Res je da sem rekla, da do velike noči ne bom,ampak tak grdo pa res ne bi rabla grešit. Od jutri pa nova akcija dalje. Na tehtnico bom seveda z muko stopla, ampak tako mi je prav, kaj pa delam bedarije. Začrtanih imam par stvari- česa ne bom jedla in kaj bom počela. Upam, da mi bo uspelo. Čez 1 mesec pa vam sporočim kakšni bodo rezultati. Punce lepo se imejte še naprej in držite pesti zame, da mi bo uspelo začrtino in tudi jaz vsak dan mislim na vas in držim pesti, da bomo vse lepe do poletja;) tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti