Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kaj zdaj to pomeni Tocka - šele čez en mesec se boš javila Daj, kar sproti poročaj - je bolj pestro. Pa srečno
OJLA!! Ja te praznike sm pa kar precej in preveč grešila. Ampak bom prišla nazaj v formo, lepo počasi, upam. Lepo, da ste druge tako pridne. Res čestitke. Laepo se imejte. Bay bay barbay
Ne Kristalka. saj se bom zmes javljala, samo upam, da bodo čez en mesec že vidni kakšni rezlutati tocka
Evo še mene Še danes sem si dovolila grešiti v polno , jutri bom pa že veliko bolj pridna. Po zajtrku smo se punce spravile v Celje. Najprej smo se zaustavile v mestni knjižnici in si nabrale nekaj "čtiva" potem pa kar na kosilo. Po kosilu smo se podale na lov za čevlji (nič pametnega nismo našle), nato punci v otroško igralnico, mami pa v šoping. Za sebe. Po dolgem času. Privoščila sem si dvoje krasne hlače za pomladanske sprehode in eno lepo bombažno majčko. Okrog petnajste smo šle na malico (tortice + sokec; saj vem, saj vem) potem pa hčerkici gledat Hortona, mami pa na pijačo in klepetek s prijateljico. Po ogledu filma oz. risanke (ki jima je bila mimogrede blazno, blazno všeč) sta se prestavili še v Oslarijo in tam sproščali energijo vse tja do osemnajste. Potem je pa že itak bil čas za večerjo. In? Seveda se nam je zluštalo pice in smo še to pojedle . Jaz sem si vzela kos mehiške z veliko nacho sira. Mmmmmmm, je bila dobra. Ampak.............................Nisem vedela, da je tudi pod sirom takoooooooooooooo zelooooooooooooooo pekoča. Auč, auč, auč...sem se kar med jedjo dobesedno topila. Se pravi, izgubljala kilograme Sem pa zato skoraj cel pol litrski ledeni čaj od punc eksala. Že po prvih dveh grižljajih. Ampak je pasal tisti sladoled na koncu No, naš ati je pa danes delal do 13.00, nato je šel domov spančkat, ob 18.30 pa v nočno. Bogi revček Se bom pa jutri stisnala k njemu, ko peljem hčerkici v šolo Pa še učiti bi se morala, ker imam v četrtek izpit. Pa bo že. V glavnem, me smo resnično uživale in se imele zelo, zelo lepo Smo pa bile prepozne (domov prišle 20.10), da bi šle še k babici oz. moji mami. Ji bom pa jutri oz. v četrtek med drugim podarila tole Vem, da bo zelo vesela. Tako, punci sta se umili in pripravili za spančkanje, sedaj se grem še jaz urediti in jima prebrati pravljico za lahko noč. Zato: nočko tudi vam blažkaa
s00s je napisal/a:
Blažkaa a ti si iz Celja? s00s
Nisem iz Celje ampak iz Velenja. V Celje se pa hodim(o) afnat blažkaa
Blažkaa - tvoja vsakodnevna doživetja se berejo kot pravljica... sem ti kar malo fauš! :) sicer pa ponosno sporočam, da sem vodni dan preživela brez napak... se pravi, da me hrana danes ni tako premamila, da bi se česa dotaknila Zdaj vidim, da če hočem, zmorem vse! Trma, trmasta In, Kristalka - res se je obrestovalo... sem danes z vodo moje velikonočne grehe sprala dol. Lepo se imejte! Marna
Dobro jutro!!! Danes pa sem jaz prva ... hehe Potrjujem svojo včerajšnjo trditev, da sem včeraj z vodo sprala vse pridobljene kg, ki so se nabrali od praznikov - danes sem na istem, kot sem bila pred prazniki. Sicer to ni ravno pohvalno, ker če bi bila tudi med prazniki pridna, bi bilo zdaj pa še manj, ampak... nisem se mogla odrečt velikonočnim dobrotam, ker so zame nekaj posebnega! No, danes pa gremo naprej... sem zelo vesela, ker sem še zmeraj motivirana, da nadaljujem. Vem da pred dvema letoma, ko sem se šla tole dieto nisem bila več.... Lp vsem! Marna
Dobro jutro! No, tudi jaz sem vesela, da, kljub grešenju še imam motivacijo. Včerajšni dan ja minil lepo, danes sem na beljakovinah. Za kosilo bo piščančje meso, pa zelenjavca in solatka. Njami. Sem pa tudi jaz vesela, da se je danes zjutraj kljub grešenju čez praznike vaga prestavila navzdol. Jeeeej. Zanima me punce, tiste ki se držite lunce, kaj tisti dan pijete? Na netu sem prebrala, da lahko piješ vodo, naravne sokove sveže iztisnjene pa zelenjavna juhca je tudi dovoljena? Lep dan! kratkolaska
Prenašam naš seznam - po želji dopolnite Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej vas je kar nekaj iz še neznanih krajev, nekatere iz seznama pa so se kar nekako izgubile
Dober dan dečve.. Ste pridne pa jaz tudi sem danes jedla zelenjavno enolončnico,pa mal makarončkov sem dala not,pa mal neoluščenega prosa...se mi zdi da so proso včasih jedli ptiči(saj se hecam),ampak mi tako že cel mesec izpadajo lasje da me bo kar konec. Sem že ful zapravila za ampule,vitamine,kapsule,zdaj pa jem tako kot papige,sam možnar mi manjka... Grem 16.4. na pregled pa bom videla kaj bo.To sem že imela pred leti,ampak takrat so bili hormoni...zdaj pa ne vem... Lep popoldne . Darja - Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. mar 2008 14:36:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti